14 medalii la C.N de Gimnasticã aduse de sportivele de la CSS Bârlad! (FOTO)

SALBÃ DE MEDALII… Patru sportive junioare din Bârlad, care au participat la Campionatul National (CN) de Gimnasticã de la Ploiesti, au câstigat nu mai putin de 7 medalii de aur, 5 de argint si 2 de bronz. Antrenorii lotului bârlãdean prezent la CN de Gimnasticã sunt Ana Maria si Liviu Iordache.

Clubul Sportiv Scolar (CSS) Bârlad a participat cu patru copii la Campionatul National de Gimnasticã pentru juniori, care s-a desfãsurat la Ploiesti, în perioada 19-21 noiembri. Iatã cine sunt sportivele si rezultatele obtinute: Florina Tricã (10 ani) la junioare 3 nivel 2 care a obtinut: 3 medalii de Aur la individual compus, paralele si sol, una de Argint la sãrituri si locul 4 la bârnã. Donose Andra si Bãlan Amalia (11 ani) la junioare 2 nivel 3 au obtinut si ele rezultate remarcabile: Donose Andra: Aur la individual compus, bârnã si sol Argint la sãrituri si paralele iar Bãlan Amalia: Bronz la individual compus Argint la Bârnã si sol. Puflea Amalia (13 ani) junioare 1 nivel 5, a concurat doar la douã aparate din motive de sãnãtate si a obtinut: Aur la sãrituri si locul 4 la paralele (unde a ratat). La Campionatul National Open Puflea Amalia, a cîstigat argint în finalã de la sãrituri.

Bârlãdeanca Daniela Tricã, transferatã la Dinamo, a cucerit si ea patru medalii!

La senioare a participat si sportiva Daniela Tricã, plecatã de la CSS Bârlad, care din luna aceasta, noiembrie, s-a transferat la CS Dinamo Bucuresti, ea fiind în vizorul Federatiei Nationale de Gimnasticã pentru a fi inclusã în lotul national. Desi practic a participat pentru CS Dinamo, Daniela Tricã teoretic a reprezentat CSS Bârlad, unde a început sã facã gimnasticã si unde s-a si antrenat pentru acest Campionat National. Ea a fost legitimatã la CSS Bârlad, dar la senioare este nevoie de multi bani de la club pentru a avea o sportivã în lotul national, bani pe care clubul sportiv din Bârlad nu-i are, asa cã Daniela a fost transferatã la CS Dinamo Bucuresti. „Daniela Tricã, proaspãt transferatã, în luna noiembrie, la CS Dinamo Bucuresti (deoarece Clubul nu are posibilitatea de a sustine financiar sportive senioare) a cucerit patru medalii astfel: Argint cu echipa si la bârnã si Bronz la sãrituri si sol. Fetele au fãcut un concurs foarte bun, suntem mândri de evolutiile lor si ne dorim sã fie sãnãtoase sã putem progresa pentru categoriile urmãtoare”, a precizat Ana Maria Iordache, antrenoarea lotului bârlãdean de gimnasticã al CSS Bârlad.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ