29.3 C
Vaslui
04-iul.-2022

Zeci de persoane, implicate într-o bătaie în stradă, în Braşov. Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului

Jandarmii braşoveni au intervenit, duminică seară, pentru aplanarea unui conflict izbucnit pe o stradă din municipiul Braşov, în care au fost implicate peste 20 de persoane. În urma legitimării celor identificaţi la faţa locului, jandarmii au constatat că cei mai mulţi dintre ei sunt minori. Părinşii acestora au fost sancţionaţi.

Potrivit datelor furnizate de oficialii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov, scandalul a avut loc pe strada Aleea Tiberiu Brediceanu din municipiul Braşov, jandarmii fiind solicitaţi de către un martor să intervină.

„O persoană a sesizat faptul că un număr de aproximativ 25-30 de persoane se bat pe aleea de sub Tâmpa. Spre zona indicată au fost direcţionat două echipaje de intervenţie. La momentul ajungerii jandarmilor, la faţa locului se mai aflau 12 persoane, care au fost conduse la secţia de poliţie pentru identificare şi luarea măsurilor legale”, informează Jandarmeria Braşov.

Conform sursei citate, dintre cei 12 scandalagii găsiţi la faţa locului, zece sunt minori, unu având mai puţin de 14 ani, iar doi dintre cei implicaţi sunt majori.

Jandarmii au dat 11 amenzi contravenţionale în conformitate cu Legea 61/1991, pentru provocare şi participare la scandal. Valoarea totală a sancţiunilor este de  2200 lei. De asemenea opt dintre părinţii minorilor cu vârste sub 16 ani care au fost implicaţi în scandal au primit sancţiuni sub formă de avertisment.

Citeste mai mult: adev.ro/r8p32o

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here