-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

Ziua și permisul auto fals, luat pe bani grei de către moldovenii care vor să fie… europeni!

- Advertisement -
INCREDIBIL… Cetățenii Republicii Moldova, obișnuiți cu corupția la trecea prin Vama Albița, nu se lasă impresionați de legile UE! Vin cu premise auto false cu care vor să ajungă în spațiul european!

NU RENUNȚĂ… Noaptea, ca hoții, un tânăr cetățean al Republicii Moldova, de 26 de ani, a încercat să treacă prin Vama Albița și să intre în România, având un permis auto fals procurat cu 400 de euro, care a fost descoperit la controlul de frontieră.

Polițiștii de frontieră din Vama Albița efectuează cercetări în privința unui tânăr de 26 de ani, cu cetățenie Republica Moldova, asupra căruia au descoperit un permis de conducere fals. În data de 19 ianuarie a.c., în jurul orei 02.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița-I.T.P.F. Iași, acesta s-a prezentat pentru a intra în țară, ca pasager într-un microbuz. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport și al persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit în portdocumentul tânărului din R. Moldova, un permis de conducere cu însemnele autorităților române, care conținea datele sale de identificare. “Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals. Tânărul a declarat că a procurat permisul de conducere descoperit la controlul de frontieră în urmă cu un an, prin intermediul unui cetățean cunoscut pe o rețea de socializare, ale cărui date nu le cunoaște, contra sumei de 400 de euro. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale”, a precizat purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui, comisarul de poliție Irina Mirică.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.