-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

„Zmeul” acuzat de trafic de droguri care a fãcut circ si a atacat trecãtorii a ajuns direct la Penitenciar!

- Advertisement -

CE-A CÃUTAT, A GÃSIT!… Judecãtorii Curtii de Apel Iasi au decis miercuri cã inculpatul aflat în arest la domiciliu, Ibris Randu Alexandru din Bârlad, trebuie sã stea dupã gratii si i-au respins ca nefondatã contestatia formulatã de acesta. Traficantul a evadat din arestul la domiciliu tocmai cu o zi înainte de a afla sentinta pentru faptele sale: trafic de droguri de mare risc si consum de dropguri în interes personal! Repercursiunile faptei sale, scandalul si dezertarea din arest la domiciliu i-au adus sentinta de executare de trei ani si o lunã de închisoare cu executare, în timp ce „colegul” cu care a traficat, a primit pedeapsa cu suspendare! Sentinta a fost datã dupã ce IPJ Vaslui si DIICOT – ST Vaslui, au sesizat instanta cã Ibris Randu a încãlcat arestul la domiciliu pe 4 ianuarie, când a iesit în stradã si a fugãrit câteva persoane cu un cutit.

Dupã ce-a fãcut un adevãrat show în seara de 3 ianuarie, când a iesit din casa pãrintilor sãi unde era arestat la domiciliu, fluturând un cutit cu care a atacat persoanele de pe stradã, a primit exact ce a cãutat! În loc de o pedeapsã cu suspendare pentru trafic si consum personal de droguri de mare risc, acesta a primit închisoare cu executare! Iatã sentita datã de Tribunalul Vaslui pe 6 ianuarie:

„Condamnã pe inculpatul Ibris Randu-Alexandru, la o pedeapsã de 3 ani închisoare si 1 an pedeapsã complementarã a interzicerii exercitãrii drepturilor pentru sãvârsirea infractiunii de trafic de droguri de mare risc, în formã continuatã. Condamnã pe inculpatul Ibris Randu-Alexandru, la o pedeapsã de 6 luni închisoare si 1 an pedeapsã complementarã a interzicerii exercitãrii drepturilor pentru sãvârsirea infractiunii de detinere de droguri de risc si mare risc în vederea consumului propriu. Contopeste pedepsele aplicate, inculpatul Ibris Randu-Alexandru urmând sã execute pedeapsa cea mai grea, respectiv 3 ani închisoare si 1 an pedeapsã complementarã a interzicerii exercitãrii drepturilor, la care se adaugã sporul obligatoriu de 1/3 din cealaltã pedeapsã, de 2 luni închisoare, inculpatul urmând a executa, în final, 3 ani si 2 luni închisoare si 1 an pedeapsã complementarã a interzicerii exercitãrii drepturilor”, a fost decizia magistratilor Tribunalului Vaslui. Arestul la domiciliu a fost prelungit pentru cã Ibris Randu atacase la Curtea de Apel Iasi decizia luatã de judecãtorii vasluieni de a înlocui arestul la domicliu cu cel de arest preventiv, dupã ce acesta dezertase din arestul la domiciliu, iesind pe stradã cu un cutit în mânã.

Curtea de Apel Iasi a respins apelul fãcut de traficant , sentinta fiind definitivã!

Dupã ce pe 5 ianuarie a fost datã sentinta la dosarul de trafic de droguri de mare risc si consum propriu de droguri, pentru cã Ibris Randu avea depus apel la solicitarea IPJ si DIICOT Vaslui , acesta a fost lãsat în arest la domiciliu. Cum CA Iasi a respins apelul, sentinta datã lui Ibris Randu a rãmas definitivã si i-a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile. În acest caz, sentinta s-a transformat fãrã drept de apel în condamnare la închisoare, pentru 3 ani si 2 luni, cu executare! Asta în timp ce „colegul” de trafic, Stefan Dranga, condamnat si el la 2 ani si 8 luni închisoare pentru aceleasi fapte de trafic si consum propriu de droguri, are pedeapsa cu suspendare! Asa cã asearã, Tribunalul Vaslui a emis mandatul de arestare si Ibris Randu Alexandru a fost condus la Penitenciar!

Vã reamintim cã, arestati preventiv la finele anului 2021 pentru trafic de droguri de mare risc si consum de droguri pentru uz personal, doi traficanti bârlãdeni, Ibris Randu Alexandru si Stefan Dranga, au fost prinsi în flagrant. Din 2021, la finele anului, Tribunalul Vaslui a înlocuit mãsura arestului preventiv cu o mãsurã mai usoarã privativã de libertate iar judecãtorii ieseni au instituit si ei spre finalul anului 2022, mãsura arestului la domiciliu. Numai cã Ibris Randu Alexandru nu prea a înteles ce înseamnã arestarea la domiciliu, iar pe 3 ianuarie a.c., fãcând un scandal de toatã frumusetea, a iesit pe stradã cu un cutit în mânã si a atacat! Asa cum am precizat si ieri, în plinã dezertare din arestul zis casã a acestuia, a fãcut circ! A fost cercetat pentru tulburarea linistii publice si pentru dezertare! Între timp, judecãtorii vasluieni au si dat si sentinta, pentru faptele celor doi traficanti de droguri de mare risc care, în afarã de trafic erau si mai sunt, cel putin unul dintre ei, consumatori de droguri.

CITITI AICI FAPTELE SI SENTINTA:

https://www.vremeanoua.ro/traficantul-de-droguri-care-a-facut-show-in-strada-a-fost-condamnat-la-inchisoare-dar-ramane-in-arest-la-domiciliu/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.