-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Zonã specialã de sigurantã publicã, dupã o agresiune la Bârlad: victima -la ATI, bãtãusii – în libertate!

- Advertisement -

BÃTAIE SI MÃSURI … Un bãrbat de 35 de ani, din Bârlad, A.R., din cartierul Podeni, a ajuns în stare gravã la ATI Reanimare, dupã ce a fost bãtut de trei indivizi furiosi, cu vârste între 18 si 33 de ani. Cei trei agresori sunt cercetati în libertate, iar într-un perimetru al cartierului Podeni, a fost instituitã zonã specialã de sigurantã publicã, pentru 7 zile. În cadrul zonei speciale de sigurantã, ordinea si linistea publicã este mentinutã de politisti si militari jandarmi.

La sfârsitul sãptãmânii trecute, Politia Municipiului Bârlad a fost sesizatã de cãtre o femeie, cu privire la faptul cã, un bãrbat în vârstã de 35 de ani ar fi fost agresat de cãtre mai multe persoane. A.R a ajuns la ATI Reanimare deoarece prezenta un Traumatism cranio-cerebral cu pierdere de constientã si fracturã deschisã gambã stânga. Pe 26 aprilie va fi operat la picior. Între timp, cei trei agresori sunt cercetati în libertate.

“În urma cercetãrilor efectuate, politistii au stabilit faptul cã, în timp ce se afla pe strada Traian, din municipiul Bârlad, bãrbatul, în vârstã de 35 de ani, ar fi fost agresat de cãtre 3 bãrbati, cu vârste cuprinse între 18 si 33 de ani, toti din municipiul Bârlad. În urma agresiunii, bãrbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Bârlad pentru acordarea de îngrijiri medicale.”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

“Pacientul de 35 de ani se prezintã în Compartimentul de Primiri Urgente în data de 20 aprilie, adus în serviciul nostru de SAJ Bârlad, în urma unei agresiuni. Victima prezenta un <<traumatism cranio-cerebral cu pierdere de constientã, fracturã deschisã gamba stângã. A fost internat în Sectia de Ortopedie si operat în aceeasi datã. Postoperator este supravegheat în prezent în sectia ATI. Mâine (astãzi – n.r.) va intra în sala de operatie pentru o intervetie chirurgicalã la piciorul fracturat”, a mentionat Ciprian Cosmin Feraru, managerul spitalului din Bârlad.

În cauzã, politistii bârlãdeni continuã cercetãrile, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice, pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate si dispunerea mãsurilor legale. Pentru prevenirea aparitiei unor evenimente care pot tulbura ordinea si linistea publicã, în municipiul Bârlad, într-un perimetru al cartierului Podeni, a fost instituitã pentru 7 zile, zonã specialã de sigurantã publicã. În cadrul zonei speciale de sigurantã, ordinea si linistea publicã este mentinutã de politisti si militari jandarmi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

  1. Ovidiu hurmuz un handicapaț🤣🤣🤣 mana dreapta infirma , un balegos cu năduf și probleme la inima !!! Am auzit ca pe firicel tu cu fetita aia de Marian hurmuz ia-ti dat asa tare, de a-ți lăsat omu inconștient…. da pușcărie cu voi 45 de ani !!!

  2. Marian Hurmuz – o pizda cu gura mare , ham ham !!!! 🤣🤣🤣 se lauda cu Kalimici un drogat alcolist , se lauda cu Andrei alu Gogu , un copil de 15 kg , și din când în când mai cheamă câinele lui pușcașu pe ciocan , la poze și sa ii ajute sa procure câte un spray ca e pisata pe ea Marian Hurmuz.

  3. Ghenea ( poneiul Ghei ) – are tentativa de omor pe rol , nu are nici o măsură, și incontinuare face fapte împreună cu câinele lui țuțu alias 112 , Tei și Aurel Balhac (care la legat de copa la pădure bejen) ,după ce l au omorât pe Negrila la discoteca , tot el a făcut plângere de tentativa de omor și a trimis la procesul lui la București, sai ridice măsură ! Sa vedeți pana unde ajung acești bulangii violați care scot vorbe la toată lumea de praduitori și ei numai la garda stau !!! Și dosarul ala la București tot de voi e făcut bagamias pula în mamica voastră aia moarta calda acuma ! Davar Dumnezeu cancer la copii voștri sa ii mănânce viermi de vii !!! IN CURAND SE TERMINA CU VOI 🤣🤣🤣🤣 Va rămân copii și nevestele acasă, și o sa fie terorizați….tic tac tic tac

    • Sa-mi bag pula în toată rasa lu balhac , niște morți de foame, niște bulangii care i-au legat oameni de copac și i-au futut și pe nevestele lor , niște praduitori notorii ,toți ce ajung la altercație cu ei ajung la pușcărie! Bagamias pula în copilași voștri!!!

  4. Pai sa făcut zona de risc, da arestări de ce nu se fac ? Victima e în stare grava la spital și agresori se plimba liberi pe strada … ce fel de lege mai e și asta??? CLANUL BALHAC la fel , toți frați inclusiv Tei câinele lui Țuțu alis 112 , au fapte foarte grave pe rol și stau liberi , Aurel Balhac – liderul clanului (care la futut bejen la pădure) și câinele lu Țuțu(zis 112) Tei au făcut tentativ de omor și sunt pe semnătura!!! Și cand ii auzi în oraș pe toată lumea face praduitori , și toți cei care au avut ori ce eveniment cu ei au ajuns la pușcărie 🤣🤣🤣

  5. Tiganie pe fata in tiganimile de la Birlad , Bacesti, Mutgeni si alte localitati sa creeze numai scandaluri. hm daca au fost si sint mani de votat …. s o fi certind de la politica,,, dar liderii lor ce fac oare,, ciocnesc ouale/ partidele din dos / si cind i i auzi …. eu sint seful ? eu cunosc pe cei de la judet, pe cei de la politie, etc etc…. Asa o fi?

  6. Si pana acum de cine ar fi trebuit sa fie menținuta? Nu tot ei ar fi trebuit sa o faca?..sau dupa cele 7 zile, gata, nu mai mentine nimeni” ordinea publică”? Romania😶

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.