spot_img
spot_imgspot_img
18.6 C
Vaslui
04-iun.-2024

16 medalii de aur pentru sportivii bârlãdeni, la prima editie a Cupei Wazary

- Advertisement -

AUR LA GREU Sportivii la arte martiale de la CS Wazary Dojo Bârlad au cucerit zece medalii de aur, cei de la CS Shiteidoko Bârlad, cinci medalii de aur si un sportiv de la CS Kentai Dojo Bârlad, o medalie de aur, la editia I a Cupei Wazary Dojo la submission (arte martiale), organizatã la Bârlad, pe 10 august. Au participat peste 70 de sportivi din Bârlad, Brasov si Tecuci.

Asociatia Clubul Sportiv Wazary Dojo din Bârlad a organizat duminicã, 10 august, la sala de sport a Colegiului Tehnic “Al.I. Cuza”, competitia de arte martiale “Cupa Wazary – editia I”, la submission. La acest concurs au participat 77 de copii de la cinci cluburi de arte martiale, dintre care trei din Bârlad, respectiv Clubul Sportiv Shiteidoko, antrenor Bogdan Mazilu, Clubul Sportiv Kentai Dojo, antrenor Daniel Vasilache si CS Wazary Dojo cu 24 de sportivi. S-au înscris si douã cluburi din tarã, respectiv Clubul Sportiv Vipguard Tecuci, antrenor Luis Turcu si Clubul Sportiv Shind-Do Brasov, antrenor Nicusor Ilie. La festivitatea de deschidere a fost prezent si Constantin Constantinescu, primarul Bârladului, care s-a arãtat miscat de numãrul mare de practicanti ai artelor martiale în municipiul Bârlad. A fost un concurs care a oferit un adevãrat spectacol martial, meciurile disputate au fost pe categorii de vârstã si greutate si au fost de un nivel tehnic ridicat. Clasamentul cluburilor la sfârsitul meciurilor a fost:

Locul 1 CS Wazary Dojo – zece medalii de aur

Locul 2 CS Vipguard Tecuci – nouã medalii de aur

Locul 3 CS Shiteidoko Barlad – cinci medalii de aur

Locul 4 CS Shind Do Brasov – douã medalii de aur

Locul 5 CS Kentai Dojo Bârlad – o medalie de aur

“A fost o competittie reusitã din punctul meu de vedere, o competitie în care s-a evidentiat spiritul de fair-play si pregãtirea tehnicã a tuturor sportivilor înscrisi. Pentru noi a fost un ultim test înaintea Campionatului National de Kempo la probele Submission si Semi Kempo care se va desfãsura la Bucuresti pe 14 septembrie. Evolutia sportivilor nostri îmi dã încredere si sperantã cã la campionatul national vom obtine titlul cu numãrul trei pentru clubul nostru. Vreau sã multumesc în primul rând pãrintilor sportivilor clubului nostru, care au fost lângã mine si s-au implicat în organizarea acestui concurs si felicit sportivii nostri pentru dãruirea lor exemplarã!”, a precizat Alexandru Rotaru, presedintele clubului organizator al Cupei Wazary.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.