spot_img
spot_imgspot_img
19.5 C
Vaslui
06-iun.-2024

PD încearcă să cumpere deputaţi liberal-democraţi: „Plahotniuc e prins în propria capcană; Borseta oligarhului dă târcoale deputaţilor PLDM”

spot_imgspot_img
- Advertisement -

„Borseta oligarhului dă târcoale unor deputaţi din Parlament, în special de la PLDM pentru a-i determina să treacă de partea huntei! Dacă nu merge metoda turtei dulci, li se arată dosarele fabricate”, scrie jurnalistul Vasile Năstase, unul dintre liderii Platformei Civice „Demnitate şi Adevăr”.

În această situaţie, jurnalistul îndeamnă deputaţii liberal-democraţi să nu cedeze. „Nu vă fie frică, nu cedaţi. Plahotniuc e strâns în propria capcană, nu are nicio şansă să iasă de acolo, dacă rămâneţi măcar acum cu un dram de demnitate! Facem un apel către toţi acei acostaţi de bandiţii oligarhiei să ne contacteze, să ne anunţe. De restul ne ocupăm noi!”, afirmă jurnalistul.

Totodată, Vasile Năstase afirmă că Vladimir Plahotniuc a ajuns prins în propria capcană şi orice scenariu ar încerca, va fi un eşec. Asta numai dacă cei din PLDM nu vor ceda şi nu se vor lăsa cumpăraţi. „Nici nu vă imaginaţi ce poziţie dominantă are acum PLDM-ul, cu condiţia că nu se vinde cu bucata! Orice ar încerca oligarhul, înseamnă să dea cu capul de beton. Alianţa cu Voronin, Leancă, Ghimpu, Dodon înseamnă oricum o strânsură criminală. Doar participarea PLDM poate da legitimitate formală unei coaliţii (fals) intitulate proeuropene. De aceea, la insistenţa UE si SUA se va reveni la decizia de ieri”, afirmă Vasile Năstase.

În aceste condiţii, PLDM poate veni în mod obligatoriu transparent cu o condiţie fundamentală – scoaterea din captivitate a instituţiilor de drept şi de reglementare şi oferirea acestora societăţii civile protestatare, susţine jurnalistul.

sursa: http://jurnal.md/ro/politic/2015/11/6/pd-incearca-sa-cumpere-deputati-liberal-democrati-plahotniuc-e-prins-in-propria-capcana-borseta-oligarhului-da-tarcoale-deputatilor-pldm/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.