spot_img
spot_imgspot_img
19.5 C
Vaslui
06-iun.-2024

Piedici, în loc de susţinere: Ce a păţit o familie care şi-a deschis o afacere în Moldova după 16 ani de muncă în Spania

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Au revenit în Moldova după 16 ani de muncă în Spania şi au lansat o afacere acasă pentru a le asigura un viitor copiilor.

Este vorba despre soţii Covalciuc din oraşul Soroca. Cuplul, care a deschis un service auto, spune însă că, în loc să fie susţinut de către autorităţile locale, le-au fost puse piedici. Cei vizaţi au respins acuzaţiile, iar după vizita echipei Jurnal TV la Soroca, familia Covalciuc a spus că problema a fost rezolvată.

După ce au revenit din străinătate, soţii Covalciuc au hotărât să deschidă un service auto în oraşul Soroca, în care au investit peste un milion de lei. La câteva luni de la lansarea afacerii, spune Tatiana Covalciuc, au început să fie hărţuiţi.

Tatiana Covalciuc afirmă că măsurile pe care urma să le ia poliţia s-au lăsat aşteptate.

Inspectorul fiscal despre care vorbeşte femeia de afaceri respinge însă acuzaţiile ce i se aduc. Şi şeful adjunct al Inspectoratului Fiscal Soroca, Serghei Cerchez, respinge învinuirile.

sursa: http://jurnal.md/ro/social/2015/11/7/piedici-in-loc-de-sustinere-ce-a-patit-o-familie-care-si-a-deschis-o-afacere-in-moldova-dupa-16-ani-de-munca-in-spania/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.