spot_img
spot_imgspot_img
24.7 C
Vaslui
05-iun.-2024

Cioloș, mesaj de 1 decembrie: „A fi împreună rămâne un țel pentru românii din întreaga lume”

- Advertisement -

Premierul Dacian Cioloș a postat, luni seară, pe contul său de Facebook, un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României, celebrată pe 1 decembrie. „Vrem să ne mândrim şi cu prezentul, nu doar cu istoria României”, a transmis Dacian Cioloş. Totodată, șeful Executivului le-a promis românilor că se va strădui ca, în mandatul său, ca România să ia drumul decenţei, al speranţei şi al meritelor recunoscute.

„Acum, după 97 de ani, a fi împreuă rămâne un țel pentru românii din întreaga lume: pentru cei de acasă, pentru cei din imediata apropiere a țării sau pentru toți cei risipiți în lumea largă. 1 decembrie este ziua în care ne simțim cu toții că suntem români și că, a fi împreună, indiferent unde suntem poate fi acel sentiment care să ne facă să vrem mai mult de la locul pe care îl numim acasă. Și aici, acasă, vrem o țară cu care să ne mândrim nu doar pentru istoria ei, ci și pentru prezentul ei, o țară unde decența și speranța sunt împreună, respectul fiecăruia, meritele îi sunt recunoscute, unde guvernarea se dedică țării, iar rezultatele se văd. Aceasta este țara în care eu vreau să fiu prim-ministru, și atâta timp cât voi ocupa această poziție, mă voi strădui să stabilesc această direcție în care să ne îndreptăm. La mulți ani România, la mulți ani români, oriunde vă aflați!”, a transmis Dacian Cioloș.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ciolo-mesaj-de-1-decembrie-a-fi-impreuna-ramane-un-el-pentru-romanii-din-intreaga-lume_1840672.html#ixzz3szss7Eq0
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.