spot_img
spot_imgspot_img
25.5 C
Vaslui
04-iun.-2024

Se cautã noi experti în managementul educational

- Advertisement -

CONCURS…Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Vaslui anuntã cã a fost lansatã cea de a 12-a serie a concursului de selectie pentru Corpul National de Experti în Management Educational (CNEME) sesiunea 2017. Concursul pentru obtinerea calitãtii de expert în management educational este important pentru profesorii care doresc sã ocupe functii de conducere în învãtãmânt, inclusiv cele de directori, directori adjuncti, inspectori scolari. În Registrul National al Expertilor sunt înregistrati în prezent 514 profesori din judetul Vaslui.

În perioada 05-09 iulie se va completa formularul de selectie on-line, iar înscrierile la ISJ Vaslui se vor face între 10 si 17 iulie. Listele de candidati declarati admisi în urma introducerii informatiilor în formularul de selectie online vor fi afisate la avizierul din curtea ISJ Vaslui pe data de 25 iulie. Contestatiile pot fi sepuse la ISJ în perioada 25-31 iulie. Numãrul de posturi scoase la concurs este 202.

Conditii de participare la selectia CNEME:

Potrivit metodologiei privind organizarea si desfãsurarea concursului de selectie a cadrelor didactice pentru constituirea corpului national de experti în management educational, calitatea de membru al corpului national de experti în management educational se dobândeste prin înscrierea în Registrul national al expertilor în management educational, în urma promovãrii concursului de selectie organizat. La concursul de selectie pentru dobândirea acestei calitãti poate participa orice cadru didactic care îndeplineste cumulativ urmãtoarele conditii: face dovada acumulãrii a 60 de credite transferabile în cadrul unor programe acreditate de formare în domeniul managementului educational; este titular în învãtãmânt si are cel putin gradul didactic II; a obtinut calificativul „foarte bine” în ultimii 4 ani si nu a fost sanctionat disciplinar în anul scolar curent; nu a fost lipsit de dreptul de a ocupa o functie de conducere sau de îndrumare si control în învãtãmânt prin hotãrâre judecãtoreascã definitivã de condamnare penalã; nu a fost exclus din Registrul national al expertilor în management educational. Portofoliul candidatilor înscrisi la selectie se evalueazã pe baza fiselor de evaluare, tinându-se seama de urmãtoarele criterii generale: absolvirea unor programe de formare în domeniul managementului educational; experienta managerialã; performante deosebite în inovarea didacticã/managerialã; participarea la proiecte. Mai multe informatii gãsiti pe site-ul ISJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.