spot_img
spot_imgspot_img
14 C
Vaslui
15-mai-2024

O tânãrã din Bârlad, dispãrutã de acasã, pãrintii acuzã cã a fost rãpitã!

- Advertisement -

MISTER O tânãrã în vârstã de 19 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, a plecat de acasã în urmã cu douã sãptãmâni si nu s-a mai întors pânã în prezent. Disperat, tatãl fetei, Ioan Tantu, face apel prin presã la cei care stiu ceva de fata lui, pentru cã, din câte suspecteazã el, aceasta ar fi fost rãpitã. Relatãrile tatãlui fetei dispãrute sunt cutremurãtoare: fata a plecat sã se întâlneascã cu un bãiat si nu s-a mai întors, însã bãiatul avea telefonul ei, pe care ulterior l-a vândut! Politia a deschis un dosar penal pentru disparitie suspectã.

În ziua de 12 februarie a.c., Andreea Nadia Tantu, în vârstã de 19 ani, din municipiul Bârlad, a plecat în mod voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit pânã în prezent. Ultima datã a fost vãzutã la data de 12 februarie, orele 12.00, în municipiul Bârlad, deplasându-se pe strada Dimitrie Cantemir spre Podul Pescãriei, având asupra sa o sacoșã din plastic de culoare albã. „La momentul dispariției, tânãra purta o geacã din tercot de culoare bleumarin, cu glugã cu puf de culoare roz, pantaloni bleumarin si ghete pânã la gleznã, din piele de culoare neagrã. Semnalmente: înãltime aproximativã 1,60 m, greutate aproximativ 47 de kilograme, pãr brunet, drept, lung, constitutie atleticã, ochi cãprui, prezintã o cicatrice în urma operatiei de apendicitã. În prezent, politistii desfãșoarã activitãti specifice în vederea depistãrii persoanei dispãrute. Dacã ați vãzut aceastã persoanã sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiatã unitate de poliție sau apelați 112″, sunã comunicatul trimis de IPJ Vaslui cãtre presa localã.

Varianta familiei: rãpire!

Tatãl fetei însã, Ioan Tantu, spune cã el este convins cã fata sa a fost rãpitã si în acest sens a fãcut si plângerea la politie. „Fata a plecat de acasã pentru cã a sunat-o un prieten de-al ei, ca sã se întâlneascã cu el. Si nu am mai dat de ea. N-am mai auzit-o, n-am mai vãzut-o. Nu s-a mai întors. În schimb, am gãsit telefonul fetei, un Iphone de 2000 de lei cel putin, la prietenul cu care s-a întâlnit. De fapt, nu la el, ci la un alt tip din Bârlad, care l-a cumpãrat de la el, cu 550 de lei! Telefonul are aplicatie prin care poate fi gãsit si dacã nu stii parola la aplicatia respectivã, nu poti folosi telefonul. Omul care a cumpãrat, a vãzut numele meu pe telefon si a realizat cã acel telefon este suspect. M-a chemat si mi-a zis de unde l-a cumpãrat: de la prietenul fetei, cel care a chemat-o si a vãzut-o ultimul. Când l-am întrebat de unde are telefonul, ne-a zis cã fata i l-a dat lui în contul unei datorii! Dacã nici asta nu este suspect… Nu stiu ce-a declarat la politie, dar este foarte suspect. Vã rog, dacã puteti, scrieti ca sã ne contacteze cine stie ceva de fata mea. O fi ea majorã, are 19 ani, dar numai cine nu-i pãrinte nu stie cã poate sã aibã si 50 de ani, tot copilul tãu este si te îngrijorezi când pãteste ceva”, a spus Ioan Tantu, convins fiind si cã politistii nu prea s-ar înghesui sã o caute pe fata lui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.