spot_img
spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
18-mai-2024

Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte

- Advertisement -

Au apărut imaginile atacului din Crângași, în care un bărbat a fost omorît în bătaie. Procurorii îi vor prezenta astăzi instanței cu propunerea de arestare preventivă pe cei doi atacatori și au probe solide împotriva lor.

Cei doi suspecți au luat niște araci de susținere din parc și au început să-l lovească pe bărbat. Acesta a început să fugă, cu atacatorii pe urmele lui. S-au oprit pe o trecere de pietoni, iar o cameră de bord a unei mașini a filmat incidentul violent. Tragedia s-a petrecut la intrarea în parcul Crângași. Surse judiciare relatează că s-a ajuns la acest scandal în condiţiile în care nişte adolescente au vrut să o bată pe alta, în parc, şi au venit însoţite de mai mulţi tineri, pentru a o agresa pe fată. Fata care urma să fie bătută a aflat şi a venit în parc şi tatăl ei vitreg, partenerul de viaţă al mamei sale, pentru a discuta cu cei care voiau să o agreseze. Fetele au discutat amiabil, dar băieţii s-au luat la ceartă. Situaţia a culminat cu înarmarea tinerilor cu nişte araci pe care i-au luat de pe stradă şi cu lovirea victimei.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/video-momentul-atacului-din-crangasi-o-camera-de-bord-i-a-inregistrat-pe-cei-doi-tineri-care-loveau-un-barbat-cu-bate-2792729

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.