spot_img
19 C
Vaslui
08-iun.-2024
spot_img

Mutilat si la un pas sã-si piardã viata pentru o datorie la birt! | VIDEO

- Advertisement -

BÃUTURÃ SI NERVI…Caz socant la Fruntiseni, unde un bãrbat, Ion C., de 49 de ani a fost gãsit de sotie, pe 2 august seara, în jurul orelor 20.45, zãcând în santul de lângã casã, plin de sânge. Bãrbatul i-a spus femeii cã a fost lovit de un consãtean, Gheorghe C., în cap cu o sticlã care s-a spart, iar agresorul i-a înfipt gâtul sticlei în obraz, mutilându-l. Totul s-a petrecut pe fondul consumului exagerat de alcool, la un birt unde agresorul este ospãtar. Gheorghe C. si-a aminti cã Ion C. are o datorie mai veche neachitatã, la birt, s-a iscat un conflict spontan alimentat de aburii alcoolului si Ion C. a ajuns la spitalul din Bârlad unde este acum internat la ATI Reanimare. Medicii bârlãdeni l-au salvat „in extremis”, bãrbatul fiind multilat pe obraz, în soc hemoragic, din cauza sângerãrii abundente.

Un scandal pornit de la o datorie pe caiet, la un birt din comuna Fruntiseni, era cât pe ce sã se termine tragic. Pe 2 august, seara la orele 20.30, Ion C., de 49 de ani, din localitate, aflat la un birt unde a consumat alcool, a fost atacat cu o sticlã de un consãtean de 54 de ani, Gheorghe C., care vindea la birt. Martorii spun cã la cât alcool au consumat cei doi, s-a ajuns rapid la bãtaie, dupã ce Gheorghe C. si-a adus aminte cã Ion C. are o datorie mai veche, pe care nu a achitat-o! A urmat o ceartã serioasã, iar Gheorghe C. a pus mâna pe o sticlã cu care l-a altoit în cap de Ion C. Sticla s-a spart, iar agresorul a înfipt gâtul sticlei, cu care rãmãsese în mânã, în obrazul victimei, Ion C.! Acesta a fugit, sângerând abundent, acasã, dar a cãzut inconstient într-un sant. Acolo a fost gãsit de sotia sa, care a auzit ceva scandal pe afarã si a iesit sã vadã ce s-a întâmplat. Când si-a vãzut bãrbatul în sant, incontient, plin de sânge, a chemat ambulanta si politia, apelând la 112. La fata locului a sosit un echipaj al SAJ Vaslui, substatia Bârlad, cu medic, care a acordat victimei primele îngrijiri, l-a stabilizat, el fiind în soc hemoragic, dupã care l-a transportat la spitalul din Bârlad, pentru investigatii si tratament. În Fruntiseni au sosit si douã echipaje de Politie pentru cercetãri. „SAJ Vaslui a fost solicitat sã vinã în localitatea Fruntiseni pentru un pacient, gãsit cãzut în loc public, cu o plagã înjunghiatã, în urma unei agresiuni. Echipajul medical care a sosit la fata locului, a gãsit pacientul inconstient, în soc hemoragic, cu o plagã înjunghiatã la nivelul fetei, cu sângerare abundentã. Pacientul a fost stabilizat hemodinamic, a fost intubat, ventilat mecanic, dupã care a fost transportat la spitalul din Bârlad pentru investigatii suplimentare si tratament adecvat”, a precizat medicul urgentist Dan Ungureanu, de la SAJ Vaslui. Ion C. a fost dus direct în sala de operatii, unde i-au fost cusute multiplele plãgi tãiate de pe fatã, omul având nevoie de transfuzie din cauza cantitãtii mari de sânge pe care a pierdut-o dupã ce a fost rãnit grav. „Victima este internatã la ATI Reanimare, urmând ca dupã ce va fi stabilizatã sã fie transferatã la sectia Chirurgie. Deocamdatã starea sa de sãnãtate este aproximativ stabilã”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtãtorul de cuvânt al spitalului bârlãdean.

Agresorul bãrbatului din Fruntiseni Gheorghe C. este acum cercetat în dosarul penal întocmit pe numele lui, pentru loviri si alte violente. „Din primele cercetãri a reiesit cã victima a avut un conflict spontan cu agresorul, ce a lovit victima în cap cu o sticlã care s-a spart. Cu restul de sticlã rãmasã în mânã, agresorul l-a înjunghiat în obraz pe bãrbatul de 49 de ani, care a fost transportat la spitalul din Bârlad. Politistii fac acum cercetãri în dosarul penal deschis pentru comiterea infractiunii de loviri si alte violente”, a precizat Silvia Manta, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.