spot_img
29 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

VIDEO | Când spune Solomon adevărul? Când îl înjură pe Boroș sau când îi aduce omagii?

- Advertisement -

Într-un interval extrem de scurt, discursul lui Adrian Solomon s-a schimbat radical vizavi de activitatea primarului Boroș. Exemplu cel mai concludent îl putem vedea în cele două secvențe filmate, culmea în același loc, la televiziunea de casă a partidului. Tocmai de aceasta, moderatoarea slugarnică uită să-l întrebe pe Solomon de unde această schimbare de viziune și, mai ales, când spune Solomon adevărul?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

18 COMENTARII

 1. Bravo Adi!
  Ai procedat corect!
  BouRoș o să meargă liniștit la pensie și o să Câștige Iamandi Marius, care este un adevărat gospodar!
  Felicitări Solomon!

 2. Bravo, felicitări, domnule deputat Solomon, este cel mai firesc gest omenesc, de a aprecia ceea ce trebuie apreciat, profesionalismul, tenacitatea, curajul,etc al domnului Boroș, cel mai bun primar posibil, primar care a făcut și face, mai mult decât toți ceilalți primari, la un loc, în ultimii 34 ani…
  Și câte va mai face, chiar că noi barldenii suntem niste norocoși… Așa că,da, fără dubii vot Boroși , vot lista de consilieri locali, PSD, vot Trifan, pt președinte al consiliului județean Vaslui, Vot lista de consilieri județeni Vaslui. PSD..
  PSD, partidul cu cei mai buni candidați locali și județeni..

 3. Iubire mare între Solomon și Boroș!
  Să vedem ce se întâmplă dacă pierde Boroș alegerile!
  Cine o să fie declarat vinovat?
  Boroș sau Solomon?
  Cum o să mai plutească barca roșie?

  • Cum să piardă Boroș alegerile, le va câștiga la pas, nimic, absolut surprinzător, este de departe cel mai bun primar posibil de la revoluție încoace, este cel mai firesc lucru posibil ca Solomon să o laude,s a convins și el de ceea ce știe majoritatea bârlădenilor, oameni deștepți, înțelepți,care știu să aprecieze o valoare atât de valoroasă, numai voi Vremea Noua, unealta lui Tătaru, unealta de propagat minciuni ordinare, manipulări și dezinformari împuțite, încă nu v.ati convins..Nu.u nimic, aveți tîmp în următorii patru ani sa realizați ceea ce bârlădenii au realizat încă din primul moment, Boroș,un primar pus total în slujba bârlădenilor, în slujba Barladului..În fine, Barladul și a găsit primarul mult căutat..

  • Ha, ha,ha, cine are tupeul să acuze PSD de șpagă, lingăii, uneltele, scursurile, turnătorului Tataru.. Lingăii lui Traian Petcu, odrasla lui Viorel Petcu, voi, voi pupincuriști nenorociți ai lui Tătaru și Onofrei, aveți tupeul să vorbiți de șpăgi.. Chiar ca s.a urcat scroafa în copac..

 4. E o chestie de logica ..
  Daca Solomon spune adevărul despre Boroș înseamnă că Boroș e cel mai incompetent primar.
  Daca Boroș spune adevărul despre Solomon și PSD înseamnă că oamenii nu trebuie sa voteze PSD.
  Daca amandoi spun adevărul înseamnă că oamenii nu trebuie sa voteze PSD.
  Daca doar unul spune adevărul înseamnă că oamenii nu trebuie sa voteze PSD .
  Daca amandoi mint însemna că oamenii nu trebuie sa voteze PSD

  • Oauuu, lingăii, iesmenii turnătorului Tataru vorbesc despre logica, Ptiuuuuuuu, știți în genunchi,nu deschideți gura, în fața turnătorului Tataru, și vot vorbiți de logică.. Scroafa in copac..

 5. Părerea mea
  La ce buni prieteni ati ajuns, ar trebui să mergeți la braț mâine prin secții!
  O să vă votăm mai cu spor pe amândoi
  Pe Boiros la primarie si pe tine la consiliu județean
  Nu aveți tupeu daca nu mergeți împreună maine la vot!

  • E criza de bani la PSD. Acum un an isi puneau speranta in gentile cu bani ale lui Buzatu. De ce crezi ca a stat toata saptamana Simion (patron Nomis) numai la primarie pentru a semna contracte cu primarul traseist? El le-a dat bani, primarul a semnat contractul. Simplu! De ce a trecut primarul la PSD? Ca sa nu mai stea cu frica cand lua spaga. Doar se stie ca toti psd-istii scapa (inclusiv Buzatu va scapa – nu-i dau drumul acum ca sa nu afecteze imaginea justitiei. Pariem ca dupa ultima runda de alegeri din acest an va fi liber ca pasarea cerului.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.