spot_img
spot_imgspot_img
12.4 C
Vaslui
19-mai-2024

Bârlãdean arestat pentru trafic si consum de droguri! (FOTO)

- Advertisement -

PRIPONIT…Bârlãdeanul Cristian Pantîru, de 31 de ani, a primit ieri de la judecãtorii vasluieni 30 de zile de arest preventiv pentru trafic si consum de droguri de risc si mare risc. Acesta a fost „sãltat” de politistii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Vaslui pe 6 iunie dupã amiazã, direct de pe stradã. Cristian Pantîru se plimba cu niste prieteni, când, pe strada Republicii, au oprit lângã ei masina politiei si o dubã cu mascati. Politistii de la BCCO l-au luat, l-au perchezitionat si l-au dus la audieri la Politia Bârlad. A fost retinut, iar la Tribunalul Vaslui s-a pronuntat sentinta: „Dispune arestarea preventivã a inculpatului Pantîru Cristian, pentru sãvârsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc si mare risc si introducere în tarã fãrã drept de droguri de risc si mare risc, pe o duratã de 30 de zile, de la 07.06.2019 pânã la 06.07.2019”.

Politistii de combatere a criminalitãtii organizate din Vaslui, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, au efectuat pe 6 iunie, douã perchezitii domiciliare în Bârlad, la persoane bãnuite de trafic de droguri. Un bãrbat de 31 de ani, din Bârlad, a fost retinut pentru 24 de ore. În urma efectuãrii celor douã perchezitii domiciliare, politistii au ridicat aproape 100 de grame de droguri de risc (52 de grame de cannabis si 40 de grame de rezinã de cannabis), precum si 2,5 grame de droguri de mare risc (cocainã). Asa cum reiese de pe site-ul Tribunalului Vaslui, cel retinut este Cristian Pantîru, din Bârlad.

Drogurile erau aduse din Spania cu firme de transport

„Din cercetãrile efectuate pânã în prezent a reiesit faptul cã drogurile în cauzã ar fi fost achizitionate din Spania, dupã care ar fi fost trimise în România, prin intermediul unei firme de transport international de mãrfuri. Ulterior, drogurile ar fi ajuns la consumatorii din judetului Vaslui. Procurorul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui a dispus retinerea pentru 24 de ore a bãrbatului bãnuit de comiterea infractiunilor de introducere în tarã, fãrã drept, de droguri de risc si mare risc, trafic de droguri de risc si mare risc, precum si detinere de droguri de risc si mare risc, în vederea consumului propriu. În cursul acestei zile (ieri – n.r.) , bãrbatul va fi prezentat Tribunalului Vaslui, cu propunere de arestare preventivã. Actiunea a fost realizatã cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale.” a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Judecãtorii de drepturi si libertãti din cadrul Tribunalului Vaslui si-au însusit prtopunerea procurorului DIICOT – Serviciul Teritorial Vaslui si au emis mandate de arestare preventivã pe numele lui Cristian Pantîru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.