spot_img
spot_imgspot_img
29.5 C
Vaslui
04-iun.-2024

Un candidat a uitat numele partidului din partea căruia candidează la Primăria Buzău VIDEO

- Advertisement -

Constantin Florescu, un fost consilier local ales pe listele PSD care a trecut recent la Partidul Mişcarea Populară (PMP), a uitat numele partidului din partea căruia candidează la Primăria Buzău. Politicianul a avut lapsus în plină conferinţă de prezentare a propriei candidaturi. „Astăzi declar oficial în fața tuturor cetățenilor buzoieni că accept candidatura pentru Primăria Buzău din partea partidului… partidului… Mișcarea Populară, România, partidul PMP”, a spus Constantin Florescu într-o conferință de presă la Buzău, aşa cum reiese din imaginile publicate pe Facebook de ziaristul Sebastian Silvestru.

Potrivit G4Media, Constantin Florescu a spus numele corect al PMP, numai după ce i-a şoptit o persoană aflată lângă el în prezidiu.

În noiembrie 2019, Florescu a plecat din PSD din cauza neînţelegerilor cu Constantin Toma, primarul Buzăului. El a anunţat că aşteaptă oferte de la celelalte partide pentru o susţinere la Primăria municipiului. Constantin Florescu a fost curtat de PMP, după ce toate celelalte partide au dezminţit că sunt interesate de colaborarea cu fostul magistrat. …https://www.romaniatv.net/constantin-florescu-a-uitat-numele-partidului-din-partea-caruia-candideaza-primaria-buzau-pmp_527768.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.