|

BĂTAIE ca-n ringul de box, în faţa unei şcoli din Suceava! Două femei şi-au cărat pumni şi picioare pentru un loc de parcare

Incident șocant în fața unei școli din județul Suceava! Două femei s-au luat la bătaie pentru un loc de parcare. Pe filmare se observă cum unul dintre copii intervine pentru a-și salva mama din mâinile rivalei.

Totul s-a întâmplat în fața unei școli din comuna Iaslovăț. Scandalul a pornit de la faptul că una dintre mămici a intrat pe contrasens. Discuția a degenerat rapid, iar femeile au sărit imediat la bătaie.

Scenele au avut loc sub privirile uluite ale celor prezenți, inclusiv ale elevilor care ieșeau de la cursuri. Câțiva martori au intervenit pentru a le despărți pe cele două, dar pe imagini se observă cum una dintre femei lovește cu piciorul mașina rivalei.

Chiar și după ce au fost despărțite, discuția dintre cele două a fost una aprinsă. În final, una dintre măămici s-a urcat la volan și a părăsit locul incidentului.

La scurt timp, la fața locului au ajuns și oamenii legii. Aceștia au deschis o anchetă, iar cele două femei sunt cercetate penal. …https://www.romaniatv.net/bataie-ca-n-ringul-de-box-in-fata-unei-scoli-din-suceava-doua-femei-si-au-carat-pumni-si-picioare-p_493376.html