|

Un bârlãdean a fãcut infarct în timp ce stãtea la coadã pentru radierea masinii

SECERAT…Un bãrbat în vârstã de 63 de ani, din Bârlad, a suferit un infarct, miercuri, pe scãrile Serviciului Public Comunitar Regim Permise de conducere si Înmatricularea Autovehiculelor Vaslui, în timp ce astepta sã-si radieze masina. Bârlãdeanul avea probleme cu inima, iar orele petrecute în fata institutiei l-au epuizat. Norocul lui a fost cã în multimea care astepta la rând se afla si un asistent medical, care i-a acordat îngrijiri pânã la sosirea autospecialei TIM.

A fost alertã, ieri, la Serviciul Permise de conducere si Înmatriculare a autovehiculelor Vaslui, dupã ce un bãrbat din Bârlad a suferit un infarct fix în momentul când urca scãrile institutiei. Acesta avea programare pentru ora 14:40, însã la 14:35 a cãzut ca secerat din picioare, spre surprinderea celorlate persoane. Angajatii de la ghisee si-au întrerupt activitatea, iar jandarmii au chemat de urgentã o ambulantã. Un asistent medical aflat în timpul sãu liber a sãrit în ajutorul bãrbatului si i-a fãcut manevre de resuscitare pânã la sosirea autospecialei Terapie Intensivã Mobilã. Cadrele medicale l-au transportat la spital, unde doctorii au reusit sã-l stabilizeze. Cu toate astea, medicii sunt rezervati în privinta prognosticului si spun cã urmãtoarele sapte zile sunt decisive pentru viata bãrbatului.

Holul de la parter la etajul 1, un chin pentru vasluieni

Incidentul de ieri nu e primul în care persoane care asteaptã sã intre la ghisee lesinã pe scãrile Serviciului. În urmã cu doi ani, o tânãrã în vârstã de 18 ani si-a pierdut cunostinta dupã ce a asteptat ore întregi într-o cãldurã insuportabilã, pe holul institutiei, pentru a da proba teoreticã a examenului de permis auto. Vasluienii spun cã mai ales pe timpul verii, parcurgerea holului de la parter la etajul 1 este o adevãratã corvoadã, din cauza temperaturilor foarte ridicate.