11.5 C
Vaslui
05-oct.-2022

Șemineele, punct de plecare pentru redecorare

- Advertisement -

Dacã plãnuiești sã decorezi o camerã, este bine sã te gândești la șeminee înainte de orice alt element. Este dificil sã adaugi un semineu într-o camerã care e deja finalizatã, având în vedere și faptul cã, celelate obiecte de design vor fi plasate in funcție de poziționarea șemineului.

Șemineele – importanța:

Probabil stiți deja, faptul cã șemineele sunt un punct important în orice încãpere. Mare sau micã, o camerã este definitã de șemineul sau de ce nu, șemineele, din aceasta. Felul în care e aranjatã mobila în concordanțã cu oglinzile, tablourile și alte obiecte pe care le alegi pentru camerã, șemineele sunt vital importante. Dacã greșiți aspectul șemineului, veți strica efectul final al camerei.

Proporția – șemineul trebuie sã fie în proporție cu camera în care va fi amplasat. Puteți sã vã consultați cu un expert, pentru a afla ce mãrime ar fi potrivitã pentru camera pe care o redecorați. Nu fiți tentați sã alegeți un șemineu de dimensiuni foarte mari, astfel încât camera sã fie prea aglomeratã, însã asigurați-vã, cã nu vã pierdeți în restul designului, din cauza faptului cã ați ales ceva prea minimalist. Nu uitați, cã șemineul este o sursã de cãldurã, așadar vã sugerãm poziționarea canapelei sau a fotoliilor în apropierea acestuia, pentru a vã bucura nu doar de aspectul acestui element unic din încãpere.

Design-ul – dacã ați ales sã vã decorați casa în stilul unei anumite perioade, este ușor sã scoateți șemineul în evidențã: documentați-vã și alegeți modelul care se potrivește cel mai bine cu acea perioadã. Aflați ce fel de material se încadreazã cel mai bine în perioada respectivã și ce modele se foloseau atunci. Acest lucru vã va ajuta în identificarea celui mai potrivit tip de șemineu sau de ce nu, sã concepeți chiar dumneavoastrã modelul, care se poate face la comandã.

Grãtarele – șemineele nu sunt compuse doar din ce le înconjoarã sau cãmin. Stilul, mãrimea grilelor de aerisie și a coșurilor pentru lemne sunt de asemenea pãrți importante. Din nou – acordați timp cercetãrii, în vederea descoperirii stilului portivit casei dumneavoastrã.

Odatã ce ați ales design-ul, dimensiunea și materialul șemineului, veți putea aranja restul camerei. Puteți alege un tapet sau perdele care sã reflecte stilul perioadei alese. De asemnea, corpurile de iluminat pot influența atmosfera, astfel toate puse la un loc, fãcând camera un spațiu, în care sã vã simțiți ca acasã.

Te afli într-un asemenea moment, în care cauți sã construiești un șemineu sau o soba pe lemne? Te sfãtuim sã arunci o privire la firma PeFoc.ro, firmã cu experiențã de 16 ani pe piața româneascã, cu un stoc larg de șeminee, termoseminee, bioșeminee sau sobe, cu un personal experimentat și profesionist. Ei se ocupã de tot procesul, iar tu te vei bucura la final de un lucru bine fãcut!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.