8 C
Vaslui
08-dec.-2022

ȘOCANT. Medicamente cu praf de carne umană, fabricate în China.

- Advertisement -

Mii de capsule de medicamente umplute un praf din carne umană au fost confiscate de vameșii sud coreeni, provenind din China. Contrabanda cu astfel de capsule a luat proporții, capsulele fiind considerate un remediu pentru multe afecțiuni.

„Medicamentele” au fost fabricate în nord-estul Chinei, fiind umplute cu un praf obţinut din uscarea cadavrelor unor bebeluşi. Se pare că această practică este posibilă cu ajutorul personalului medical corupt, care dă ponturi marilor companii farmaceutice chineze în cazul morții premature a bebelușilor sau al avorturilor.

Trupurile sunt duse la clinici unde sunt tranșate în bucăți mici și uscate în cuptoare cu microunde medicale. După ce este foarte uscată, carnea este transformată în praf și amestecată cu ierburi pentru a deghiza conținutul. Cererea este foarte mare, oamenii crezând că aceste capsule fac adevărate minuni pentru sănătate. Beneficiile așteptate sunt, în primul rând, o îmbunătățire a imunității și a rezistenței fizice.

Unele clinici chineze predau voluntar corpurile bebelușilor companiilor producătoare de medicamente, potrivit unui documentar. Publicația „San Francisco Times” a citat mai multe teste medicale care au dovedit că astfel de capsule au un conținut de 99,7% rămășițe umane.

Autoritățile chineze se luptă din august, anul trecut, cu această mafie, încercând să oprească exportul de capsule cu praf de carne umană. Îngrijorarea cea mai mare este că acest tip de comerț se va muta pe internet și va ajunge în toate zonele lumii.

Deși nu au fost numite oficial, se pare că provinciile-sursă sunt cele din nordul țării.

Începând vara trecută, numai în Coreea de Sud au fost confiscate 17.450 de capsule cu praf de carne umană, care erau vândute cu numele de suplimente. Specialiștii din sănătate avertizează că acestea sunt departe de a fi un panaceu, ci constituie un pericol foarte mare.

www.evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.