spot_imgspot_img
17.6 C
Vaslui
13-apr.-2024

‘‘FC Vaslui este una dintre cele mai bune echipe din campionat’’

- Advertisement -

APRECIERI… Presedintele grupãrii ALRO Slatina considerã cã echipa sa va avea o misiune extrem de dificilã în 16-imile Cupei României, acolo unde va întâlni pe FC Vaslui. Jean Nitulescu clasificã Vasluiul ca fiind una dintre cele mai bune echipe din Liga1, si în ciuda problemelor, jucãtorii valorosi pot face diferenta oricând. De asemenea acesta sperã ca nici o televiziune sã nu îsi manifeste interesul pentru a televiza partida, caz în care meciul se va desfãsura la Slatina.

“Am cãzut cu una dintre cele mai bune echipe din campionat, formatie ce a terminat pe podium editia trecutã, si care are în componentã jucãtori foarte valorosi. Nu stiu ce gândesc ei, dacã vor veni cu echipa a doua, dar poate Porumboiu nu vrea sã îi dea milionul lui Lopez Caro. Noi vom folosi cei mai buni jucãtori pentru cã e sansa noastrã.” – Jean Nitulescu, presedinte ALRO Slatina.

‘‘Atentia noastrã este îndreptatã cãtre campionat, însã pentru suporteri este foarte bine cã vine o echipã de Liga I. FC Vaslui este o echipã care se bate la titlu, sperãm sã reusim un meci bun în primul rând pentru spectatori.’’ – Constantin Bârsan.

‘‘Suntem fericiti cã am reusit sã aducem o echipã de Liga I la Slatina. În meciurile tari arãti cã esti fotbalist.’’- Gabriel Precup.

‘‘Nu conteazã numele, este o echipã de divizia A. Trebuie sã ne jucãm sansa. Noi ne dorim sã câstigãm si sã mergem mai departe, nu ne vom da la o parte.’’ – Iosif Kalai.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.