19.9 C
Vaslui
25-iun.-2022

‚‚Vasluiul are fotbalisti de valoare’’

Antrenorul Otelului, Dorinel Munteanu se teme de FC Vaslui

CALCULE… Din fotoliul de lider antrenorul Galatiului, Dorinel Munteanu, a fãcut o analizã a acestor prime 18 etape si a spus cã Otelul este pe primul loc deoarece acolo se joacã cu sufletul. Tehnicianul ‚‚otelarilor’’ a spus cã cel mai mult se teme de Timisoara si de FC Vaslui, echipe foarte bune ce trebuie luate serios în calcul în lupta pentru titlul de campioanã.

Nimeni nu anticipa ca dupã 18 etape liderul Ligii I sã fie echipa Otelul Galati, formatie care în ultimul an nu a investit aproape deloc în transferuri. Constanta, unitatea si disciplina au fost atuurile care i-au dus în cele din urmã pe gãlãteni pânã pe prima treaptã a clasamentului. Antrenorul Otelului, Dorinel Munteanu, si-a gãsit timp sã facã o analizã si a concluzionat cã principalele urmãritoare ale Galatiului sunt Timisoara si FC Vaslui. „Toate echipele din partea superioarã a clasamentului sunt periculoase. Cu toate acestea, Timisoara mi se pare adversarul cel mai de temut. Formeazã o echipã foarte bunã. Urmeazã apoi Vasluiul, care are fotbalisti de certã valoare, iar în luptã vor intra formatiile de pe primele opt pozitii. Campionatul va fi lung si extrem de dur.” – Dorinel Munteanu, antrenor Otelul Galati.

Selectionerul crede cã Vasluiul se poate bate la titlu

Selectionerul României, Rãzvan Lucescu, a urmãrit multe dintre partidele din acest tur de Liga I si dupã 18 etape si fãcut deja un clasament al favoritelor. Antrenorul nationalei crede cã Otelul este favoritã, doar cã gãlãtenii vor trebui sã tragã foarte tare pentru a se detasa de celelalte pretendente, printre care se numãrã si FC Vaslui. ‚‚Timisoara, Rapid, Vaslui, Steaua, Dinamo, cred cã asta va fi ordinea echipelor care se vor bate la titlu, dar toate dupã Oţelul Galaţi.’’ – Rãzvan Lucescu, antrenor România.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here