15.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

Genchev: “A fost cea mai mare umilintã din carierã”

- Advertisement -

VOR RÃZBUNARE

Mijlocasul Vasluiului, Stanislav Genchev a declarat cã îsi doreste o victorie cu orice pret, pe Ghencea, în fata echipei care i-a aplicat cea mai mare umilintã din carierã. Desi sperã sã poatã rãzbuna acel 0-3 din tur, Genchev a zis cã s-ar multumi totusi si cu o victorie la limitã.

Meciul de sâmbãtã din Ghencea va avea o încãrcãturã deosebitã, nu doar din prisma pozitiei celor douã echipe în clasament, cât mai ales din cauza faptului cã “galben-verzii” vor încerca sã facã tot posibilul pentru a rãzbuna rusinea din tur, atunci când au pierdut pe teren propriu cu scorul de 3-0. “Cel mai urât moment din carierã a fost înfrângerea din tur cu Steaua. A fost cea mai mare rusine, pe care vreau sã o uit mai repede, deoarece nu am mai pierdut în viata mea cu 3-0 acasã, indiferent cã am întâlnit pe Galatasaray sau chiar pe Chelsea. De obicei meciurile cu Steaua erau speciale, dar din cauza rezultatului din tur, vom juca cu o ambitie si mai mare. Îmi doresc sã ne putem lua o revansã, dar recunosc cã m-as multumi si cu o victorie la limitã, important e sã luãm toate cele trei puncte.” – Stanislav Genchev.

Bãnel fundas, Gardos mijlocas, Iliev titular

SURPRIZELE LUI CÂRTU

MUTÃRI Antrenorul Stelei, Sorin Cârtu va încerca sã îl surprindã pe Viorel Hizo cu trei mutãri în primul unsprezece. “Sorinaccio” doreste sã îl reprofileze pe Bãnel Nicolitã în fundas dreapta, si sã îl urce pe preferatul lui Becali, Gardos, în linia medianã. De asemenea sunt sanse mari ca printre titulari sã aparã în premierã si bulgarul Iliev, solutie încercatã la ultimele sedinte de pregãtire.

Sorin Cârtu a debutat cu succes pe banca Stelei si a fãcut deja câteva modificãri în primul unsprezece, fatã de fostul tehnician Marius Lãcãtus. Pentru meciul cu Vasluiul “Sorinaccio” este decis sã continue procesul de transformare si sã îl introducã pentru prima datã în teren si pe bulgarul Iliev. De asemenea Cârtu a insistat la ultimele antrenamente cu Nicolitã pe postul de fundas dreapta si cu Gardos pe postul de mijlocas la închidere. Cuplul ofensiv va fi format mai mult ca sigur din tripleta Surdu-Rãdut-Tãnase, jucãtori care vor încerca sã îl punã în valoare pe atacantul Marius Bilasco.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.