2.3 C
Vaslui
30-nov.-2022

“Ar(a)tã-te” începând de azi si pânã duminicã inclusiv, la Clubul Prietenia

- Advertisement -

INVITATIE… O nouã editie a proiectului “Ar(a)tã-te” se va desfãsura, începând de astãzi si pânã duminicã – 14 aprilie, la Clubul Prietenia, situat pe strada Nicolae Iorga. Evenimentul va consta într-o serie de ateliere si momente artistice, care au scopul de a-i ajuta pe tineri sã se dezvolte si, totodatã, de a promova valorile Vasluiului. Astfel, vloggerul Radu Constantin Ifrosã, fotograful Cristiana Nutã si asistent regizorul Hortensiu Atanasie sunt tinerii care le vor vorbi liceenilor despre marile lor pasiuni. Atmosfera va fi întretinutã de trupele Hands of Angels si Flashbacks, precum si de momentele artistice sustinute de Denisa Borza&Andrei Bordeianu, Viviana Bulugu&Mariana Stoica, Andrei&Matei Munteanu, Diana Irimia, Cosmina Donose, Monica Rosu&Iustin Homoranu.

“Stim cã multi tineri talentati nu au avut ocazia de a se arãta din cauza unor diversi factori, iar unul dintre ei este faptul cã nu sunt destule activitãti în oras destinate talentelor lor. Datoritã acestui fapt am hotãrât sã organizãm în cadrul “Ar(a)tã-te” douã ateliere: unul de teatru tinut sâmbãtã, 13 aprilie la ora 16:00, si unul de literaturã tinut duminicã, 14 aprilie la ora 15:00, ce isi propun sã sporeascã interesul vasluienilor fatã de arta teatralã, respectiv de cea literarã. Atmosfera va fi una primitoare si de asemenea va fi un prilej bun pentru legarea unor prietenii bazate pe interese comune”, anuntã organizatorii.

“12-14 Aprilie împãrtãsim idei, experiente si momente unice”

Proiectul “Ar(a)tã-te” este initiat de membrii Clubului Interact. Prima editia a avut loc în 2017, din dorinta de a oferi tinerilor din Vaslui posibilitatea de a se promova. “În general comunitãtile locale prezintã un interes ridicat pentru domeniul frumosului, pentru artã, de orice fel ar fi ea. Totusi, oportunitãtile nu sunt multe în acest sens, tinerii si nu numai neavând sansa de a-si prezenta si sustine interesele în domeniul artistic public. Asa a apãrut “Ar(a)tã-te”, un proiect care îsi propune a sprijini comunitatea prin crearea unui spatiu liber pentru artistii locali, regionali, nationali sau pentru interesati, spatiu din care toti sã aibã sansa sã învete ceva nou. Pe lângã cele enumerate, editia de anul acesta va cuprinde o serie de ateliere, statii de interes pentru participanti construite pentru a sprijini artistii locali, dar si concursuri interesante pe diverse teme de creativitate expuse prin anumite subteme. Acestea fiind spuse, vã asteptãm pe 12-14 Aprilie în cadrul Clubului Prietenia pentru a împãrtãsi idei, experiente si momente unice”, este îndemnul organizatorilor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.