spot_imgspot_img
spot_img
0.1 C
Vaslui
07-dec.-2023

“Avem potential sã ne atingem obiectivul”

- Advertisement -

Cãpitanul trage echipa dupã el

A mai rãmas o sãptãmânã pânã la reluarea campionatului, iar HC Vaslui a intrat în linie dreaptã cu pregãtirea fizicã si cea tehnico-tacticã. Elevii antrenati de Leonard Bibirig vor sustine azi un amical cu CS U Galati, în Sala Sporturilor, începând de la ora 12:00.

În ciuda programului extrem de dificil din a doua parte a campionatului si al faptului cã a pierdut trei jucãtori în aceastã pauzã competitionalã, HC Vaslui îsi pãstreazã în continuare optimismul în ceea ce priveste sansele de salvare de la retrogradare. Ne-am dori sã ne depãsim conditia pe care am avut-o în prima parte de campionat. Avem potential, avem un grup bun, rãmâne doar sã ne atingem forma sportivã si entuziasmul de la început de campionat”, a spus cãpitanul Sandu Iacob. Cu la fel de multã încredere în viitor priveste si interul stânga al echipei, Cãlin Hagiu. “Este un loc pe care îl ocupãm temporar, iar din retur vom face mai mult pentru a prinde un loc de play-off. Vrem sã facem lucrurile de care suntem mândri”. a declarat jucãtorul .HC Vaslui va juca primul meci oficial din acest an, la Bucuresti, unde o va întâlni pe Steaua Bucuresti. Pânã atunci, elevii lui Leonard Bibirig îsi vor mãsura fortele cu CS U Galati, astãzi, începând cu ora 12:00, n Sala Sporturilor din Vaslui.

Marocico a ajuns la Suceava.

Fostul portar al Vasluiului, Stefan Marocico n-a stat prea mult fãrã echipã. Acesta a ajuns ieri la o întelegere pânã în varã cu CSu Suceava, urmând sã se alãturi azi lotului pregãtit de Petru Ghervan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.