spot_img
32.2 C
Vaslui
19-iun.-2024
spot_img

“Elena Udrea la Vaslui”, motiv de protest la CNA (video)

- Advertisement -

Succes de proportii pentru productia video marca “Vremea Noua”

UNDE DAI SI UNDE CRAPÃ Dupã ce am ironizat cât se poate de politicos vizita Elenei Udrea la Vaslui, din aceastã primãvarã, filmul realizat de Vremea Nouã a avut un succes nebun. Atât de nebun încât, dupã ce a fost preluat de Antena 3, postul TV s-a ales cu o amendã consistentã de 20. 000 lei. “Vinovati” de amendã: Mircea Badea, Victor Ciutacu si, bineînteles, filmul “denigrator”. Vremea Nouã nu a fost amendat pentru cã, din fericire, nu e post TV, ci ziar. Ieri, Mircea Badea si Victor Ciutacu au iesit în Piata Constitutiei, pentru a protesta fatã de amenzile abuzive date de CNA.

Mitingul celor doi realizatori de televiziune a început la ora 14:00, în apropierea sediului Consiliului National al Audiovizualului. Cei prezenti au strigat diverse lozinci, precum “Jos cenzura!” sau “Iesi afarã, javrã ordinarã!”.

Mircea Badea a tinut sã precizeze cã demersul nu este unul politic, ci este îndreptat câtre institutiile statului care îngrãdesc libertatea cuvântului.”Motivul protestului este perceptia pe care noi o avem cã ni se limiteazã libertatea de exprimare, prin nenumãrate actiuni ale CNA, care, din punctul nostru de vedere, se constituie în abuzuri împotriva acestei libertãti de exprimare”, a declarat Mircea Badea.”Au fost mai multe acte ale CNA care ne-au adus la o stare de exasperare. La ora 14 încep sã strig, pentru cã de-aia fac protest, sã-mi spun pãsurile, împreunã cu Victor Ciutacu”, a mai spus Badea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.