spot_img
14.5 C
Vaslui
29-mai-2023

Scoala de bulangii de la puscarie

spot_imgspot_img
- Advertisement -

“PROSTIOARE” ÎNTRE ÎNDRÃGOSTITII DE LA PENITENCIARUL VASLUI

DEZMÃT SEXUAL…Caz revoltãtor la Penitenciarul Vaslui. Seful celui mai important serviciu, cel de sigurantã, a pozat complet dezbrãcat în sala de fortã a institutiei. Din câte se pare, fotografiile au fost fãcute de cãtre un detinut cu care acesta ar fi întretinut relatii sexuale. Cazul a ajuns si în atentia Administratiei Nationale a Penitenciarelor care a sesizat Parchetul de pe lângã Judecãtoria Vaslui. În tot acest timp, comisarul îsi petrece vacanta în însorita Argentinã. Este de notorietate faptul cã în sistemul de detentie, un gardian poate câstiga bani frumosi ca urmare a unor privilegii acordate puscãriasilor, însã ne întrebãm cam cât i-a revenit din “combinatii” comisarului sef de la pazã încât sã-si poatã permite un concediu tocmai în tara lui Maradona, având în vedere cã numai un bilet de avion dus-întors pânã acolo sare de 3000 de euro ?

Sala de fortã a Penitenciarului Vaslui a fost zilele trecute gazda uneia dintre cele mai rusinoase sedinte foto care au avut loc în interiorul institutiei. În rolul actorului principal, comisarul sef Vasile Ponea, seful servicului de sigurantã al penitenciarului vasluian. Pe post de fotograf, unul dintre detinuti cu care, se bãnuieste, comisarul ar fi întretinut relatii sexuale. Pentru a fi sigur cã nu “ciripeste”, functionarul public i-ar fi promis acestuia o serie de facilitãti. Fotografiile îl înfãtiseazã pe comisar dezbrãcat complet, în timp ce trage de fiare. Din imagini se observã cã bãrbatul a acceptat sã fie pozat în diferite ipostaze incendiare. Coincidentã sau nu, pozele au fost fãcute publice la trei zile dupã ce Vasile Ponea si-a luat concediu de odihnã pe o perioadã de douã sãptãmâni. Comisarul se recreeazã de obicei în Italia, însã de data aceasta a ales o destinatie, mult mai îndepãrtatã, Argentina, cu toate cã, înainte de a pleca, el si-a anuntat superiorii cã va merge la Târgu Mures si Bucuresti. În vârstã de 40 de ani, Vasile Ponea a primit functia de Sef al Serviciului de Sigurantã a Penitenciarului Vaslui în anul 2013, în urma unui concurs.

Bikinii, parte din garderoba comisarului sef

Vasile Ponea nu-si lucra muschii numai la sala de fortã a penitenciarului. Mai multi tineri ne-au declarat cã acesta a frecventat sI alte sãli din oras, iar imaginea pe care a promovat-o si acolo a fost cel putin excentricã. “ Îl stiu pe respectivul cetãtean pentru cã am mers la aceeasi salã. Ne-am dat seama imediat cã e ceva în dubios cu el dupã ce l-am vãzut mergând în bikini pe acolo. Nu mai spun cã-si usca pãrtile intime cu feonul de pãr.” ne-a declarat Andrei, un fost coleg de salã al comisarului de la Penitenciar.

Conducerea Penitenciarului a deschis “de urgentã” o anchetã

“Fatã de aspectele prezentate în presã, conducerea Penitenciarului Vaslui s-a sesizat si a luat imediat atitudine deschizând de urgentã o anchetã internã pentru a analiza cu maximã seriozitate faptele. Având în vedere gravitatea faptelor, a fost sesizat si Parchetul de pe lângã Judecãtoria Vaslui. Având în vedere cele prezentate, conducerea Penitenciarului Vaslui dezaprobã ferm comportamentul functionarului respectiv, care nu a respectat codul deontologic si regulamentul de ordine interioarã”, a declarat comisarul Nicolae Toma, purtãtorul de cuvânt al Penitenciarului Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.