-7.2 C
Vaslui
08-feb.-2023

“Pustoaicele rãzboinice”, pe mâna politiei: au furat un lãntisor de aur si o ciocolatã Milka (facsimil)

- Advertisement -

FETE CU TUPEU… Noi amãnunte ies la ivealã în cazul celor douã pustoaice care au umilit o tânãrã, distribuind poze nud cu aceasta. Cele douã au la activ mai multe infractiuni de furt. Potrivit unui rãspuns formulat de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Vaslui la o adresã formulatã de un redactor al ziarului Vremea nouã, acestea au sustras în luna iunie a acestui an lãntisorul de aur al unei fetite. Cu câteva luni înainte, una dintre fete, Mãdãlina, a furat si o ciocolatã Milka dintr-un supermarket din oras. Pentru cã sunt minore, fetele nu au fost pedepsite cu închisoare, asa cum ar fi trebuit sã se întâmple dacã erau majore, ci au fost incluse într-un program de asistare zilnicã pe o perioadã de sase luni. Culmea e cã, în aceastã perioadã în care ele ar fi trebuit sã fie cuminti, au pornit un scandal în mediul online.

Totul a început dupã ce un tânãr motociclist din comuna Vãleni a murit într-un accident tragic chiar în fata Spitalului Judetean din Vaslui. Cele douã fete s-au supãrat, atunci, pe o tânãrã pe nume Marcela, pentru cã a avut îndrãzneala sã se autointituleze iubita oficialã a bãiatului, sustinând sus si tare cã, de fapt, ea îl însela fãrã nicio remuscare. “Sã vadã lumea ce fraierã esti… Te dai singurã de gol! Fufo, faci totul pentru atentie, nu? Cât de penalã sã fii sã te dai drept iubita unui om, dupã ce el nu mai este printre noi, doar pentru atentie!? Spui cã erai iubita lui, cã nu-ti vine sã crezi cã te-a lãsat si cã nu-l poti uita! Si azi ti-o trã*** în A 8, târfã? Sfat: Dacã ar vedea Iuli ce faci, s-ar pi**a pe tine, i-ar veni greatã. Dar în fine… El nu mai este mãi fatã, de ce nu-l lasi sã se odihneascã în pace?! Încearcã sã atragi atentia altfel, nu în felul acesta (sfat). A, si încã ceva. Esti cea mai mare mincinoasã”, a scris, în urmã cu douã sãptãmâni, Mãdãlina, pe pagina sa de Facebook. Lucrurile n-au rãmas aici, iar fetele au început sã publice poze cu Marcela dezbrãcatã, dar si capturi din conversatiile lor cu alti bãieti care o denigrau pe rivalã. “Mãcar noi nu ne dãm sfinti si alea, alea. Nu stãm prin msini ascunse, nu ne rugãm de bãieti sã ne plimbe cu motoarele… Nu am nicio problemã cu ea si sorã-sa, dacã-s fete cum or fi ele, dar mãcar sã nu comenteze aiurea, fãrã rost, sã le fie doar lor bine. Si cum mi-a si zis cineva, poate doar le fac reclamã, dar cineva trebuie sã o facã si pe asta”, a comentat Andreea, la poza cu rivala sa dezbrãcatã.

“Atentie, douã fete pãcãlesc copiii si le iau tot ce au de valoare”

Tupeul fetelor se explicã prin faptul cã au un istoric bogat în ceea ce priveste fãrãdelegile. În luna iunie a acestui an, cele douã fete au pãcãlit o fetitã sã le dea lãntisorul de aur de la gât. Mama copilei a aflat atunci identitatea fãptaselor si a depus plângere la politiei. De asemenea, aceasta a transmis un semnal de alarmã pe un grup de Facebook: “atentie, douã fete pãcãlesc copiii si le iau tot ce au de valoare – lãntisoare de aur, cercei, telefoane etc. Fetitei mele i-au furat lãntisorul de la gât, pãcãlind-o cu complimente. Dacã vedeti cã cineva vinde un lãntisor precum cel din pozã, vã rog, dati-mi de veste”. Reactia oamenilor a fost sã cearã fotografii cu vinovatele, pentru a-si învãta copiii sã se fereascã de ele. Oamenii le-au recunoscut pe fete, declarând cã nu e prima oarã când fac asta. “Ieri s-au luat de fetita mea si i-au vorbit urât, iar fetei cu care era i-au furat jucãriile din brate. Fetitele au urcat plângând în bloc, erau foarte speriate”, a comentat o mãmicã.

“Faptele retinute în sarcina lor sunt pedepsite cu închisoare de la sase luni la trei ani”

Toate acestea sunt confirmate atât de declaratiile celor care au avut de suferit din pricina fetelor, cât si de un rãspuns al Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui la o adresã formulatã de un redactor al ziarului Vremea nouã. O redãm întocmai: “A. Paula Mãdãlina este cercetatã cu privire la sãvârsirea faptei de furt constând în aceea cã pe data de 07.04.2017 a fost surprinsã de agentii de pazã de la magazinul Penny Market sustrãgând o ciocolatã Milka în valoare de 3,19 lei. A. Paula Mãdãlina si M. Andreea sunt cercetate cu privire la infractiunea de furt comisã în data de 0.06.2017 constând în aceea cã au sustras de la partea vãtãmatã, T. Alexandra, un lãntisor din aur în greutate de trei grame. În ambele cazuri prejudiciile au fost recuperate. Precizãm faptul cã A. Paula Mãdãlina si M. Andreea sunt minore, prejudiciile au fost recuperate, iar faptele retinute în sarcina lor sunt pedepsite cu închisoare de la sase luni la trei ani. Fiind minore, sanctiunea maximã aplicabilã este mãsura educativã neprivativã de libertate a asistãrii zilnice pe o perioadã de sase luni”.

Agresoarea Andreei, criticatã de familie

Un alt scandal în care a fost implicatã una dintre fete, mai exact Andreea, este cel al bãtãii din fata Jandarmeriei. În urmã cu o sãptãmânã jumãtate, Romina Moldoveanu, una dintre cele mai înfocate sustinãtoare ale celor sapte violatori de la Vãleni, a tras-o de pãr, a pus-o la pãmânt si a lovit-o cu pumnii si picioarele. Fapta tinerei, care de curând a devenit si mãmica unei fetite, a fost criticatã de familie. Gina Moldoveanu, sora acesteia, s-a declarat rusinatã de gestul fetei. “Halal sorã si mamã la un copil acasã. Are o fetitã de un an”, a scris femeia pe Facebook, distribuind articolul care relata bãtaia. “Ce exemplu… Nu te supãra pe mine”, i-a rãspuns o prietenã virtualã. “Nu, cã si eu am aceeasi pãrere”, i-a rãspuns aceasta. Totodatã, desi rusinatã de fapta surorii ei, Gina Moldoveanu a avut curajul sã o apere, când a vãzut cã Romina si iubitul ei sunt jigniti pe un grup de Facebook. “Tãrani asa cum suntem noi, nu suflati voi, orãsenii, niciunde, când apãrem noi”, i-a replicat Gina unui internaut care îi fãcuse pe cei doi în fel si chip. (Ana Mocanu)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.