1.7 C
Vaslui
04-dec.-2022

“Voi da FIFA in judecata”

- Advertisement -

FC Vaslui trebuie sã plãteascã 500.000 de euro lui Marko Ljubinkovic

DREPTATE… Mai sunt câteva zile pânã la expirarea perioadei de transferuri, si indiferent de decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv, Vasluiul nu va mai avea timp sã se întãreascã. Finantatorul echipei, Adrian Porumboiu, este decis sã meargã pânã în pânzele albe în cãutarea dreptãtii, si va da FIFA în judecatã, pentru prejudiciul creat de decizia luatã în cazul litigiului cu fotbalistul Marko Ljubinkovic.

FC Vaslui este pusã în imposibilitatea de a face transferuri dupã ce sârbul Marko Ljubinkovic a câstigat la FIFA procesul intentat clubului. Mai mult decât atât “galben-verzii” sunt obligati, conform deciziei, sã îi achite mijlocasului suma de 500.000 de euro. Conducerea Vasluiului a atacat hotãrârea la TAS, dar chiar dacã Tribunalul de Arbitraj Sportiv va da o decizie în favorabilã, “galben-verzii” nu vor mai avea timp sã facã achizitii. Culmea este cã, fotbalistul care evolueazã în prezent pentru formatia Anorthosis Famagusta, nu va intra în posesia întregii sume, banii urmând a fi împãrtiti de o întreagã echipã de impresari si avocati, care au speculat aceastã situatie.

“Vom da în judecatã FIFA”

Finantatorul echipei, Adrian Porumboiu, spune cã indiferent de decizia celor de la TAS va da în judecatã FIFA, deoarece hotãrârea lor au impiedicat Vasluiul sã se întãreascã în aceastã iarnã. “Problema Ljubinkovici nu ne apartine nouã. El a plecat de capul lui în vara anului trecut. Acum FIFA îi dã câstig de cauzã si, pe lângã faptul cã trebuie sã-i dau 500.000 de euro, nici nu am dreptul la transferuri. Nu aveau voie sã ne blocheze. Este o hotãrâre dementã si de aceea mergem pânã la a da în judecatã FIFA. Acum am contestat la TAS hotãrârea FIFA, însã degeaba îmi dã câstig de cauzã luna viitoare pentru cã nu mã ajutã cu nimic deoarece se încheie perioada transferurilor. Am picat într-un rãzboi care nu-i al nostru. Acum un an, Dragomir si cu Lupescu nu stiau cum e si a cui sunt comisiile. Asta a avut acum un efect nedorit asupra lui FC Vaslui, fãrã justã cauzã. Însã, sunt hotãrât sã merg pânã la capãt.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.