23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

„Rambo” de Bârlad, bãgat în penitenciar dupã ce a amenintat cu pistolul un adolescent!

LA LOCUL LUI….Zilele trecute, politistii bârlãdeni au depistat si au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea. Infractorul care a ajuns în Penitenciarul Vaslui este Marian Rãzvan Rãducanu, de 22 de ani, nimeni altul decât „Rambo în mizerie”, care a încercat sã tâlhãreascã un adolescent de 18 ani pe peronul statiei CFR din Bârlad, pe data de 19 august anul trecut. S-a ales cu câteva scatoalce de la pãgubit, a fugit mâncând pãmântul, dar pânã la urmã, pe 8 mai, politistii l-au dus la locul care i se cuvine: Penitenciarul Vaslui, pentru 3 ani si aproape 5 luni.

Politistii din cadrul Politiei Municipiului Bârlad – Biroul de Investigatii Criminale, împreunã cu cei de la Serviciul de Investigatii Criminale Vaslui, au depistat în cursul zilei de 8 mai a.c., pe raza municipiului Bârlad, judetul Vaslui, un bãrbat de 22 de ani, domiciliat în Bârlad. Pe numele acestuia, Judecãtoria Bârlad a emis, în aceeasi zi, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadã de 3 ani, 4 luni si 20 de zile, pentru sãvârsirea unei infractiuni de tâlhãrie calificatã, în luna august 2019, pe raza municipiului Bârlad.

A fãcut-o de oaie pe peronul CFR Bârlad!

Este vorba despre Marian Rãzvan Rãducanu, cel care în 19 august anul trecut a comis o tâlhãrie. Vã reamintim cã atunci, în jurul orelor 21.50, doi tineri vorbeau pe peronul Statiei CFR Bârlad, în statia de autobuz, când s-au pomenit lângã ei cu „Rambo”, mai precis cu un individ care tintea spre ei un pistol si le-a cerut impetuos „Telefoanele sau viata”! Bãietii, care tineau mai mult la telefoanele lor performante decât la propria viatã, nu prea s-au pierdut cu firea în fata lui „Rambo în mizerie” si au actionat pe moment. Cel de 20 de ani l-a derutat pe individ luând-o la fugã, în timp ce tânãrul de 18 ani i-a tras câteva scatoalce serioase, i-a smuls pistolul din mânã si l-a aruncat! „Curajosul” cow-boy de Bârlad a luat-o la fugã, renuntând si la pistol si la telefoanele bãietilor, care i-au scos din cap figurile! Numai cã politistii au intrat pe fir si au identificat pe autorul tentativei de tâlhãrie calificatã, astfel „Rambo” – mai precis Marian Rãzvan Rãducanu, din Bârlad a ajuns dupã gratii.

Sentintã definitivã si asa, din arestul la domiciliu a ajuns în penitenciar!

Judecãtoria Bârlad l-a condamnat la 4 ani si 8 luni închisoare, iar „Rambo” a atacat sentinta la Tribunalul Vaslui,unde s-a mentinut decizia Judecãtoriei Bârlad si apoi la Curtea de apel Iasi. Pe 8 mai s-a pronuntat sentinta definitivã la CA Iasi.

„Descontopeste pedeapsa principalã de 4 (patru) ani si 8 (opt) luni închisoare aplicatã inculpatului Rãducanu Rãzvan Marian prin sentinta penalã apelatã si repune în individualitatea lor pedepsele componente. Contopeste pedepsele aplicate pentru infractiunile concurente – 3 (trei) ani închisoare si 1 (un) an si 2 (douã) luni închisoare – în pedeapsa cea mai grea de 3 (trei) ani, la care adaugã sporul de 1/3 din cealaltã pedeapsã, adicã sporul de 4 (patru) luni si 20 (douãzeci) zile închisoare, inculpatul Rãducanu Rãzvan Marian urmând sã execute în final pedeapsa rezultantã de 3 (trei) ani 4 (patru) luni si 20 (douãzeci) zile închisoare”

„Persoana sus-mentionatã a fost condusã la Penitenciarul Vaslui, în vederea executãrii pedepsei dispusã de cãtre instanta judecãtoreascã.”, a mentionat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here