spot_imgspot_img
9.6 C
Vaslui
26-apr.-2024

”Concurs” de depășiri kamikaze, între șoferii de autoturisme și cei de vehicule grele

- Advertisement -

Ieșirea din perioada de restricții severe cauzate de pandemia de coronavirus a dus din păcate la revenirea pericolelor din trafic, cauzate în special de inconștienții care se angajează în depășiri pe linia continuă, în zone cu vizibilitate scăzută. Este practic un joc cu moartea, o forțare a celui care circulă regulamentar să frâneze ori să tragă de volan spre dreapta, pentru ca ”grăbitul” să-și continue drumul.

Trei depășiri extrem de periculoase au fost înregistrate de camere de bord în interval de câteva ore, în după-amiaza zilei de 1 iunie, pe principalele drumuri naționale din județ

Un șofer care se deplasa dinspre municipiul Suceava spre Rădăuți, în seara zilei de 1 iunie, a surprins pe camera de bord a mașinii două depășiri foarte periculoase, făcute de șoferi care s-au comportat ca niște kamikaze. Depășirile au fost înregistrate la interval de aproximativ 12 minute.

Una din depășirile neregulamentare este făcută pe pod în zona Ițcani, deși din sens opus vine o mașină. Același șofer și aceeași cameră video au surprins apoi un moment critic, o nouă depășire care l-a obligat pe cel care se deplasa regulamentar să tragă de volan spre acostament pentru a evita o tragedie.

VIDEO

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-06-02/Concurs-de-depasiri-kamikaze-intre-soferii-de-autoturisme-si-cei-de-vehicule-grele#ixzz6OEZgW9ue

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.