1.200 de kilograme de trufe negre, confiscate de către Poliția din Neamț. Captură de aproape jumătate de milion de lei

1.200 de kilograme de trufe negre, pentru care nu existau documente legale, au fost confiscate de către polițiștii din Neamţ. Valoroasele ciuperci au fost găsite într-o autoutilitară condusă de un italian.

1.200 de kilograme de trufe negre au fost confiscate de către polițiștii din Neamț, iar întreaga captură a fost în valoare de 600.000 de lei. Secţia de Poliţie Rurală Gârcina a oprit un șofer italian în vârstă de 40 de ani, care conducea o autoutilitară pe Drumul Naţional 15, în localitatea Alexandru cel Bun.

„În urma controlului efectuat în interiorul vehiculului, poliţiştii au constatat faptul că acesta transporta trufe negre. Existând suspiciuni cu privire la legalitatea documentelor şi cantitatea de trufe înscrisă în avizul de însoţire prezentat pentru control şi cea transportată, s-au făcut verificări. În urma inventarierii, au rezultat 1.170 de kilograme, iar verificările efectuate de poliţişti au relevat că transportul trufelor s-ar fi efectuat fără deţinerea documentelor prevăzute de legislaţia în vigoare”, a declarat Poliția Română.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ