10.000 de mãsti de protectie, donatia unui om de afaceri pentru Bârlad (FOTO)

SUFLETIST… Omul de afaceri, Liviu Vîju, a donat municipiului Bârlad un numãr de 10.000 de mãsti de protectie de unicã folosintã. Acestea vor ajunge, în cel mai scurt timp posibil, la persoanele de peste 65 de ani aflate în evidentele Directiei de Asistentã Socialã, dar si la personalul desemnat sã interactioneze direct cu persoanele aflate în izolare.

Donatia a fost fãcutã de omul de afaceri local Liviu Vâju, administrator al SC Utildistributie SRL Bârlad, care, în prezenta primarului Dumitru Boros, a semnat, ieri, un contract de donatie, precum si un proces-verbal de predare-primire a celor 10.000 de mãsti. Donatorul si-a exprimat dorinta ca materialele de protectie sã ajungã acolo unde este cea mai mare nevoie de ele, evident, în functie de situatiile existente la nivel local.

„Domnul Vâju, pe care am avut bucuria sã îl întâlnesc astãzi pentru prima oarã, ne-a surprins extrem de plãcut. Având în vedere nevoia foarte mare de astfel de materialele de protectie, am convenit cu domnia sa ca cele mai multe sã ajungã la persoanele vulnerabile, de peste 65 de ani, din municipiul nostru. Sunt peste 900, aproape 1.000, care vor beneficia gratuit de aceste mãsti. Iar o altã parte va ajunge la colegii nostri care interactioneazã direct cu persoanele aflate încã în izolare. Îi multumim domnului Vânju si îl asigurãm de toatã aprecierea noastrã!”, a declarat primarul Dumitru Boros.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ