10 decese după incendiul de la Institutul Matei Balş

Încă doi pacienţi transferaţi în urma incendiului de la Institutul Matei Balş la alte unităţi medicale din Bucureşti au murit marţi. Este vorba despre o femeie în vârstă de 70 de ani şi un bărbat în vârstă de 80 de ani.

Bilanţul deceselor pacienţilor transferaţi după incendiul de la Institutul Matei Balş a ajuns la zece.

Ministerul Sănătăţii a anunţat marşi dimineaţă decesul unei femeie în vârstă de 70 de ani. Aceasta fusese transferată de la Institutul Matei Balş la Spitalul de Urgenţă „prof. dr. Dimitrie Gerota”.

Al nouălea deces după incendiul de la Matei Balş

Ministerul Sănătății a transmis, marți dimineață, că o femeie era în stare gravă, intubată, avea comorbidități și era diagnosticată cu infecție cu SARS-Cov-2.

Tot marţi, Ministerul Sănătății a fost informat privind deceseul unui all bărbat din rândul pacienților care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie.

Este vorba despre un pacient în vârstă de 80 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Universitar de Urgență din București. Pacientul a fost diagnosticat cu o forma severă SARS Cov-2, prezenta multiple comorbidități și se afla internat în secția de Terapie Intensivă a unității medicale, intubat.

Anchetele medico-legală vor stabili cauzele deceselor, potrivit Ministerului Sănătății. …https://www.romaniatv.net/10-decese-dupa-incendiul-de-la-institutul-matei-bals_5240868.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ