spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
26-feb.-2024

11.500.00 lei, “cea mai mare finantare” din istoria Primãriei Drânceni!

- Advertisement -

NÃVALNIC “În 10 luni tãiem panglica la obiectivele fãcute cu banii celei mai mari investitii din istoria Drânceniului”, se laudã primarul Gelu Pecheanu, cel care s-a pomenit cu nu mai putin de 11.500.00 de lei în buget, bani pentru 8 kilometri de drum asfaltat, un centru de zi, dar si dotarea unui cãmin cultural. De asta a chiuit si a dansat ca nimeni altul de hramul satului Ghermãnesti, jucând strâba laoltaltã cu consãtenii, pentru cã în aceeasi zi a semnat actele pentru demararea lucrãrilor. Entuziast nevoie mare, seful de la Drânceni pluseazã si îsi avertizeazã adversarii politici cã dupã ce va face “comuna Drânceni ca o floare”, va candida la functii mai înalte, nu de alta, dar sã beneficieze tot judetul, de priceperea sa într-ale administratiei publice!

BANI! Si-a împlinit visul de a se poza cu Elena Udrea, ba a si schimbat câteva vorbe cu frumoasa reprezentantã a Guvernului, a organizat cu mare fast “Hramul Satului Ghermãnesti” (pe 14 octombrie), scotând hora în stradã si fluierând de mama-focului pe ritmurile artistilor, însã acum primarul de la Drânceni anuntã cã s-a apucat de treabã! “Am petrecut, este adevãrat, a fost un spectacol extraordinar, dar acum la muncã! Chiar de mâine încep lucrãrile la sistemul de alimentare cu apã, pentru care Guvernul mi-a dat bani. Ca sã nu mai spun cã am semnat de ziua Sfintei Parascheva cea mai mare finantare din istoria comunei. Da, am primit 115 miliarde de lei vechi, prin Ministerul Agriculturii, mãsura 322, cu care trebuie sã realizez 8 kilometri de drum asfaltalt în satele comunei, un centru de zi pentru copii, dar si dotarea cãminului cultural Râsesti”, anuntã cârmuitorul uneia dintre cele mai importante comune din judetul Vaslui, pozitionatã strategic în “poarta” Uniunii Europene.

“Am avut noroc cã deputatul e fiul comunei”!

RECUNOASTERE Desi nãvalnic în declaratii, Pecheanu nu îsi asumã în totalitate meritul de a fi adus bani în comunã, însã, amuzat, recunoaste cã nu i-ar displace ideea. “Mi-ar plãcea mie sã spun cã am fãcut totul singur, dar nu e adevãrat. Am avut mare noroc cã Dan Marian, deputatul, e fiul comunei. Noi ne-am mai si certat din cauza politicii, dar ne-am si împãcat când a fost vorba sã facem ceva bun pentru oameni, pentru comunã. Asta este dovadã cã unii sunt politicieni adevãrati. Acum mi-a mai promis cã mã ajutã sã deschidem Centrul Balnear Ghermãnesti. Asta ar fi marea noastrã realizare”, se entuziasmeazã primarul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.