spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
03-mai-2024

Marius Arcaleanu multumeste vasluienilor

- Advertisement -

Dragi vasluieni,

Locuim împreunã în Colegiul nr. 1 Vaslui, colegiu care, în ultimii 4 ani, nu a avut parte de reprezentare în Parlamentul României! Locuim împreunã într-un oras frumos, ai cãrui locuitori au ajuns sã plãteascã datoriile fãcute de o singurã persoanã : Victor Cristea! Acelasi, care acum, sub sigla USL, cere din nou votul vasluienilor pe care i-a sfidat ani de-a rândul!

Am ales sã intru în aceastã luptã şi sã candidez la Camera Deputaţilor pentru cã locuiesc, alãturi de voi, într-un oras al cãrui potential nu a fost valorificat la maximum, din simplul fapt cã, pânã acum, nu a existat o echipã completã care sã îi apere interesele! Un deputat este un partener de nãdejde al primarului, colaboreazã cu institutiile locale si are puterea de a interveni si actiona la nivel central pentru dezvoltarea proiectelor întreprinse în interesul cetãtenilor! Toti formeazã o echipã, echipã care la nivelul municipiului Vaslui a dus lipsã de cel care trebuia sã reprezinte vocea cetãţenilor! Vasluiul a dus lipsã în ultimii 4 ani de un deputat care sã aibã capacitatea de a- l susţine pe primarul Vasile Pavãl în derularea proiecteleor sale. Victor Cristea reprezintã o perioadã neagrã pentru oraşul nostru – în 16 ani ca primar şi 4 ca deputat a reuşit sã ne îndatoreze cu miliarde de lei, sã falimenteze sau sã distrugã tot ce era motiv de mândrie – industrie, fabrici, uzine, dar şi sã punã piedici actualului primar la modernizarea municipiului!

Eu mã voi folosi de experienţa mea profesionalã, de dorinţa şi de capacitatea mea de muncã şi voi sprijini toate proiectele primarului Vasile Pavãl, ce au ca scop îmbunãtãţirea nivelului de trai al vasluienilor !

Timp de 4 ani, vasluienilor le-a lipsit un aliat de nãdejde, un om serios care sã mentinã în permanentã contactul cu ei si care sã vorbeascã în numele lor în Parlament! Eu nu mã feresc de dialog şi nici de confruntãri! Mi-ar fi fãcut plãcere sã discutãm şi în cadrul unei dezbateri la care sã participe şi Victor Cristea…dar acesta a refuzat, fãrã a declara motivele. Poate îi este fricã de socoteala pe care trebuie sã o dea vasluienilor pentru greşelile fãcute…poate se considerã superior nouã, poate pur si simplu nu-l intereseazã problemele si doleantele pe care le au cetãtenii de la care acum vrea votul! Pentru refuzul de a sta de vorbã cu noi, vasluienii, pentru datoriile pe care trebuie sã le plãtim din cauza lui, pentru nepãsarea si neglijenta de care a dat dovadã timp de 20 de ani, vasluienii vor iesi la vot pe 9 decembrie si vor vota ca Victor Cristea sã nu mai iasã deputat!

Am ales sã candidez din partea ARD deoarece corespunde convingerilor mele pro-democratice si pro-europene care pot conduce România spre dezvoltare!

În mine veti avea un deputat care îsi va face datoria nu din obligatie, ci din inimã! Vã mulţumesc pentru susţinerea pe care mi-aţi arãtat-o, pentru deschiderea cãtre dialog si pentru încurajãri!

Cu respect si prietenie,

Marius Arcãleanu,

Candidat din partea Aliantei România Dreaptã (ARD), la Camera Deputatilor, Colegiul nr. 1, reprezentat de Municipiul Vaslui, numãrul 1 pe buletinul de vot.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.