12 vulpițe și-au găsit adăpost într-o casă părăsită din Botoșani. Oamenii le-au văzut și au chemat jandarmii

Jandarmii din Botoșani au intervenit joi la o casă părăsită din localitatea Blândești, în care au fost găsite 12 vulpi, majoritatea pui.

Potrivit IJJ Botoșani, jandarmii au fost sesizați prin apel la 112 că într-o casă părăsită din localitatea Blândești au fost găsite 12 vulpi.

Jandarmii deplasați la fața locului i-au sfătuit pe locuitorii din zonă să nu se apropie de locul respectiv și au luat legătura cu reprezentanții Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Botoșani. Aceștia vor asigura relocarea animalelor sălbatice în afara perimetrului locuit al comunei.

Tot joi, jandarmii din Dorohoi, județul Botoșani, au intervenit în apropierea comunei Coțușca, unde mai mulți câini au atacat și rănit un vițel aflat la păscut.

Jandarmii au procedat la îndepărtarea a cinci câini agresivi și l-au identificat pe proprietarul acestora, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei pentru lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta un pericol pentru persoane, bunuri sau alte animale”, a transmis IJJ Botoșani.

Cazul a fost preluat de polițiști, care vor continua cercetările. …https://www.digi24.ro/magazin/stil-de-viata/animale/12-vulpite-si-au-gasit-adapost-intr-o-casa-parasita-din-botosani-oamenii-le-au-vazut-si-au-chemat-jandarmii-1519745
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ