spot_img
27.8 C
Vaslui
20-iun.-2024
spot_img

15 bãrbati au fãcut sex cu o fatã de 14 ani!

- Advertisement -

Sclavie sexualã la Lunca Banului

ARESTARE Acum douã zile, procurorii DIICOT, alãturi de ofiteri din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate din IPJ Vaslui, au descins la Lunca Banului, unde au ridicat un individ foarte periculos, acuzat de viol si trafic de minori. Vasile „Licã” Balan exploata sexual fete din sat, pe care le trimitea la „produs” în Bucuresti. La începutul anului trecut, acesta a rãpit o fatã de 14 ani, pe care a dus-o la Vetrisoaia, unde a fost biciuitã de mai multi bãrbati. Nu mai putin de 15 bãrbati au fost cercetati în acest dosar penal voluminos, ei fiind suspectati cã ar fi întretinut relatii sexuale cu adolescenta. Dupã mai bine de un an de zile, capul retelei a fost arestat.

La data de 15 mai 2012, procurorii din cadrul DIICOT, Biroul Teritorial Vaslui, au dispus luarea mãsurii retinerii fatã de inculpatul Balan Vasile, pentru sãvârsirea infractiunilor de viol si trafic de minori. Potrivit unui comunicat de presã, în sarcina inculpatului s-a retinut faptul cã, în luna septembrie 2010, a exploatat sexual în municipiul Bucuresti o consãteancã, în vârstã de 17 ani, dupã care a vândut-o unor familii de rromi, cu scopul de a fi exploatatã sexual de cãtre acestia. „În perioada ianuarie-februarie 2011, inculpatul Balan Vasile a continuat activitatea infractionalã prin exploatarea sexualã a unei minore, în vârstã de 14 ani. Minora a fost supusã la tratamente inumane, fiind bãtutã cu biciul si umilitã în fata clientilor. Urmeazã ca inculpatul sã fie prezentat Tribunalului Vaslui, cu propunere de arestare preventivã. Cercetãrile au fost efectuate împreunã cu ofiteri de politie din cadrul SCCO Vaslui si cu sprijinul tehnic al Compartimentului Operatiuni Speciale Vaslui”, a declarat Mihaela Larisa Iosipescu, procuror sef birou.

Scene de sex plãtite cu rate si gâste

În 2011, politia din Lunca Banului a descoperit grozãviile care se petreceau în casa unui individ certat cu legea din satul Otetoaia. În mai multe rânduri, o minorã de 14 ani a fost dusã cu forta la Otetoaia, unde s-au petrecut adevãrate orgii, „pestele” fetei fiind Vasile Balan, de 20 de ani, din Lunca Banului. Totul a pornit de la o scrisoare anonimã, în care se anunta faptul cã fata a fost victima unui viol. Criminalistii s-au deplasat la Lunca Banului, acolo unde au descoperit cã zeci de liceeni si bãrbati cu vârste cuprinse între 20 si 30 de ani din Otetoaia întretinuserã relatii initime cu adolescenta, iar plata se fãcea în gãini, rate, gâste sau vin! Desi existã bãnuiala cã fata a fost obligatã sã facã sex, aceasta sustine cã totul s-a petrecut cu acordul ei. Minora locuia la bunica de pe mamã, tatãl fiind decedat. Mama sa s-a recãsãtorit si a preferat s-o lase la bunicã. Bãtrâna nu reusea sã o supravegheze îndeajuns, iar copila a ajuns jucãria sexualã a unor oameni fãrã minte.

Ani grei de închisoare, pentru acte sexuale cu minori

„Actul sexual, de orice naturã, cu o persoanã de sex diferit sau de acelasi sex, care nu a împlinit vârsta de 15 ani se pedepseste cu închisoare de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi. Cu aceeasi pedeapsã se sanctioneazã actul sexual, de orice naturã, cu o persoanã de sex diferit sau de acelasi sex între 15 si 18 ani, dacã fapta este sãvârsitã de tutore sau curator, ori de cãtre supraveghetor, îngrijitor, medic curant, profesor sau educator, folosindu-se de calitatea sa, ori dacã fãptuitorul a abuzat de încrederea victimei sau de autoritatea ori influenta sa asupra acesteia. Dacã actul sexual, de orice naturã, cu o persoanã de sex diferit sau de acelasi sex, care nu a împlinit vârsta de 18 ani, a fost determinat de oferirea sau darea de bani ori alte foloase de cãtre fãptuitor, direct sau indirect victimei, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 12 ani si interzicerea unor drepturi” – art. 198, C. Penal.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.