1.9 C
Vaslui
03-dec.-2022

150 de cupluri de „aur” sãrbãtorite si premiate la Bârlad! (FOTO)

- Advertisement -

SÃRBÃTOARE…Mare bucurie pentru peste 150 de cupluri din Bârlad care aniverseazã în acest an 50 de ani de la cãsãtorie. Pe 29 septembrie, Asociatia CARP „Elena Cuza”, Primãria Bârlad si Protopopiatul Bârlad au pregãtit pentru cele 150 de perechi o nuntã ca-n povesti! Au fost multe surprize, cadouri si o petrecere la care au cântat o formatie din Bacãu, foarte bine cotatã, precum si artisti de talie nationalã. Surpriza serii a fost cunoscuta cântãreatã de muzicã popularã Mioara Velicu.

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Elena Cuza” Bârlad a organizat ieri, 29 septembrie, evenimentul de celebrare a cuplurilor ce aniverseazã 50 de ani de la cãsãtorie – Nunta de Aur – în acest an. Primãria Bârlad s-a alãturat, la fel ca de patru ani încoace, celor de la CARP si pentru cuplurile care au fost invitate la sãrbãtoare si nu sunt membri CARP, acestia au primit diplome, flori, medalii jubiliare si o atentie financiarã din bugetul local. Si Protoieria Bârlad a participat la acest mare eveniment. Suma alocatã din bugetul local este de 35 000 de lei, fiind vorba despre peste 150 de cupluri din Bârlad, nemembre ale CARP Bârlad. Ceremonia religioasã a avut loc la Biserica „Sf. Ilie” din localitate, începând de la orele 15:30, si a fost oficiatã de Pr. Vasile Lãiu, protopopul de Bârlad, iar nasi au fost Mihai Nicolae, presedintele CARP Bârlad si Dumitru Boros, primarul municipiului Bârlad. Felicitãrile si masa festivã s-au desfãsurat la restaurantul Royal de la orele 17:30, unde cuplurile de aur au dansat pe muzica ce le-a fost oferitã de invitatii CARP si Primãria Bârlad: o formatie de muzicã din orasul Bacãu, surorile Alexandra si Niculina Andone din localitatea Blãgesti, iar vedeta petrecerii a fost Mioara Velicu.

„Din 2011, anual CARP Bârlad organizeazã Nunta de Aur a cuplurilor din Bârlad, precum si din raza de activitate a CARP Bârlad, prin agentiile sale, care împlinesc 50 de ani de la cãsãtorie. De sase ani ni s-a alãturat si Primãria Bârlad, pe lângã cuplurile din CARP fiind sãrbãtorite si cuplurile nemembre ale CARP din municipiul Bârlad. De patru ani s-a alãturat nouã si Protoieria Bârlad. Cu bucurie, respect, pretuire si emotie, Asociatia Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Elena Cuza din Bârlad anuntã, dupã doi ani de pauzã (din motive independente de vointa noastrã si evidente), reluarea serbãrii „Nuntii de Aur a membrilor sãi (din Municipiul Bârlad si de la cele 28 de sucursale din teritoriu) care împlinesc aceastã frumoasã vârstã întru cãsnicie în anul 2022, precum si a membrilor care au împlinit 50 de ani de la data cãsãtoriei în anii 2020 si 2021, a peste 150 de cupluri. Prin aniversarea Nuntii de aur si a tainei cãsniciei, serbãm însãsi familia si neamul nostru românesc. De atunci, din 2011 si pânã astãzi au fost sãrbãtorite, an de an,  de cãtre Asociatia noastrã nu mai putin de 1259 de cupluri, 1259 de cãsnicii, 1259 de familii care si-au atins menirea! Cu îngãduinta Bunului Dumnezeu, joi, 29 septembrie a.c., între orele 14.00-22.00, Asociatia noastrã, Asociatia Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Elena Cuza din Bârlad, împreunã cu Primãria Municipiului Bârlad, Episcopia Husilor si Protopopiatul Bârlad, am sãrbãtorit Nunta de Aur a 90 de cupluri (81 din Bârlad, 73 de cupluri fiind membre ale Asociatiei, 2 cupluri de la Sucursala Grivita si 7 cupluri de la Sucursala Banca ), la Biserica cu hramul „Sf. Mare Prooroc Ilie Tesviteanul” si la Salon „Royal” din Bârlad”, a precizat magistratul pensionar Mihai Nicolae, presedintele CARP Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Nu era mai bine daca oamnenii ar fi primit bani pentru a-iu platita facturile? In acest fel nu se puteau sifona bani publici asa insa putem sa ne gandim cine si cat si-a tras parandarat din sumele alocate din bugetul municipalitatii!

  2. Cum sa privatizat industria oare aceste obiceiuri nu se pot privatiza??rog pe aceasta cale sa nu mai cheltuiți bani publici pentru acest gen de activități.aceste nunti de aur de argint de platina se pot face și în privat .sunt de acord ca primăria sa ofere doar spatii pentru acest gen de întâlniri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.