3.3 C
Vaslui
28-nov.-2022

20 de bărbați înarmați au violat opt femei care filmau un videoclip muzical în Africa de Sud

- Advertisement -

O bandă de bărbați înarmați a intrat într-un studio, pe platoul unde se înregistra un videoclip muzical și a violat opt ​​femei tinere care făceau parte din distribuție. Totul s-a petrecut în apropierea unui mic oraș din Africa de Sud, a anunțat poliția vineri, scrie Le Figaro.

Ministrul de interne, Bheki Cele, a declarat că până în prezent au fost arestați trei din cei 20 de suspecți implicați în atacul de la periferia orașului Krugersdorp, la vest de Johannesburg. El le-a spus reporterilor că banda a atacat echipa de filmare în timp ce descărcau echipament şi montau un platou.

Femeile aveau vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, a spus el, subliniind că una dintre femei a fost violată de zece bărbați și alta de opt.

Bărbații din echipă au fost, de asemenea, dezbrăcați şi li s-au luat lucrurile personale. „Se pare că suspecţii sunt cetăţeni străini”, a spus Cele…https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/20-de-barbati-inarmati-au-violat-opt-femei-care-filmau-un-videoclip-muzical-in-africa-de-sud-2030941

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.