spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

20 de elevi din judetul Vaslui, calificati la Olimpiada Nationalã de Limba francezã

- Advertisement -

REZULTATE… Lotul judetean care va reprezenta Vasluiul la Olimpiada Nationalã de Limba francezã va fi format din 20 de elevi. Printre ei se numãrã copii cu rezultate extraordinare în anii trecuti: olimpicele Ilinca Marcu si Raluca Otel, care au câstigat în ultimii doi ani Premiul I la etapa nationalã a acestei competitii. De asemenea, pe listã se aflã si eleve care participã, totodatã, la alte olimpiade. Este cazul Alexiei-Gabriela Bortun, calificatã la Olimpiada Nationalã de Biologie. O parte din cele zece eleve se pregãtesc si în cadrul Centrului Judetean de Excelentã, alãturi de profesorii Camelia-Ecaterina Badea, Alexandru Mîtã, Elena Talasman si Mihaela-Rodica Luca.

Olimpiada Nationalã de Limba francezã va avea loc la finalul lunii, în judetul vecin. „Rezultatele remarcabile ale elevilor nostri obtinute la Olimpiada de limba francezã, etapa judeteanã, înscriu scoala vasluianã în elita educatiei, ilustrând deja o traditie. În urma atribuirii locurilor suplimentare, în ordinea descrescãtoare a punctajelor obtinute conform clasamentului national, realizat dupã finalizarea etapei judetene, celor zece elevi calificati initial, li se alãturã zece elevi calificati pe locurile suplimentare. Felicitãri elevilor si profesorilor îndrumãtori pentru rezultatul obtinut! Mult succes la etapa nationalã a competitiei care se va desfãsura în perioada 26 – 30 aprilie la Iasi, judetul Iasi”, a transmis Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui.

Lista elevilor care vor reprezenta judetul Vaslui la etapa nationalã la limba francezã

 • Georgiana-Elena MERLÃ, elevã în clasa a VII – a la scoala Gimnazialã „Dimitrie Cantemir” Vaslui, profesor îndrumãtor Aurelia CURELARU. Eleva studiazã limba francezã si la Centrul Judetean de Excelentã, profesor îndrumãtor Ecaterina Camelia BADEA.
 • Marina Loreta ILOUANU, elevã în clasa a VIII – a la Scoala Gimnazialã „Stefan cel Mare” Vaslui, profesor îndrumãtor Petronela Carmen RÎSÃ
 • Raluca Ioana OTEL, elevã în clasa a IX – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogãlniceanu” Vaslui, profesor îndrumãtor Lola Gabriela TÃTARU, calificatã la clasa a IX -a, sectiunea Normal. Eleva studiazã limba francezã si la Centrul Judetean de Excelentã, profesor îndrumãtor Alexandru Mîtã.
 • Roxana Gabriela NEACSU, elevã în clasa a IX – a la Liceul Teoretic „Emil Racovitã” Vaslui, profesor îndrumãtor Monica SPRÂNCENATU, calificatã la clasa a IX -a, sectiunea Intensiv/Bilingv. Eleva studiazã limba francezã si la Centrul Judetean de Excelentã, profesor îndrumãtor Alexandru Mîtã.
 • Ilinca MARCU, elevã în clasa a X – a la Colegiul National „Cuza Vodã” Husi, profesor îndrumãtor Elena TALASMAN, calificatã la clasa a X -a, sectiunea Normal. Eleva studiazã limba francezã si la Centrul Judetean de Excelentã unde are acelasi profesor îndrumã
 • Lavinia Maria BOICIUC, elevã în clasa a X – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogãlniceanu” Vaslui, profesor îndrumãtor Alexandru Mîtã, calificatã la clasa a X -a, sectiunea Intensiv/Bilingv. Eleva studiazã limba francezã si la Centrul Judetean de Excelentã unde are acelasi profesor îndrumã
 • Iannis CRÃCANÃ, elev în clasa a XI – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogãlniceanu” Vaslui, profesor îndrumãtor Alexandru Mîtã, calificat la clasa a XI -a, sectiunea Normal. Elevul studiazã limba francezã si la Centrul Judetean de Excelentã unde are acelasi profesor îndrumã
 • Diana Elena IRIMIA, elevã în clasa a XI – a la Liceul Teoretic „Emil Racovitã” Vaslui, profesori îndrumãtori Gina BUDACA si Oana-Petronela PONEA, calificatã la clasa a XI -a, sectiunea Intensiv/Bilingv. Eleva studiazã limba francezã si la Centrul Judetean de Excelentã, profesor îndrumãtor Alexandru Mîtã.
 • Monica-Nicoleta HRISTICI, elev în clasa a XII – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogãlniceanu” Vaslui, profesor îndrumãtor Cristina-Anca BORTUN, calificat la clasa a XII -a, sectiunea Normal.
 • Ioana MOCANU, elevã în clasa a XII – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogãlniceanu” Vaslui, profesor îndrumãtor Lola Gabriela TÃTARU, calificatã la clasa a XII-a, sectiunea Intensiv/Bilingv. Eleva studiazã limba francezã si la Centrul Judetean de Excelentã, profesor îndrumãtor Alexandru Mîtã.

Zece locuri suplimentare pentru judetul Vaslui la Olimpiada Nationalã de Limba francezã

În urma atribuirii locurilor suplimentare, în ordinea descrescãtoare a punctajelor obtinute conform clasamentului national, realizat dupã finalizarea etapei judetene, celor zece elevi calificati initial, li se alãturã încã zece elevi calificati pe locurile suplimentare.

 • Andreea Denisa ZUGRAVU, elevã în clasa a VIII – a la scoala Gimnazialã „Mihail Sadoveanu” Husi, profesor îndrumãtor Elena-Cristina CIUPILAN. Eleva studiazã limba francezã si la Centrul Judetean de Excelentã unde are acelasi profesor îndrumã
 • Lavinia Elena MERCAS, elevã în clasa a VIII – a la Colegiul National „Cuza Vodã” Husi, profesor îndrumãtor Elena TALAS Eleva studiazã limba francezã si la Centrul Judetean de Excelentã unde are acelasi profesor îndrumãtor.
 • Karina Elena BUHÃESCU, elevã în clasa a VIII – a la scoala Gimnazialã „Alexandra Nechita” Vaslui, profesor îndrumãtor Alina-Emanuela MORARU.
 • Alexia-Gabriela BORTUN, elevã în clasa a X – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogãlniceanu” Vaslui, profesor îndrumãtor Amalia-Giorgiana CAZACU, calificatã la clasa a X -a, sectiunea Normal.
 • Maria-Bianca GHEORGHE, elevã în clasa a X – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogãlniceanu” Vaslui, profesor îndrumãtor Cristina Anca BORTUN, calificatã la clasa a X -a, sectiunea Normal.
 • Eleva studiazã limba francezã si la Centrul Judetean de Excelentã, profesor îndrumãtor Alexandru Mîtã.
 • Ema COVRIG, elevã în clasa a X – a la Liceul Teoretic „Emil Racovitã” Vaslui, profesor îndrumãtor Oana-Petronela PONEA, calificatã la clasa a X -a, sectiunea Intensiv/Bilingv. Eleva studiazã limba francezã si la Centrul Judetean de Excelentã, profesor îndrumãtor Alexandru Mîtã.
 • Maria CATANã, elevã în clasa a XI – a la Colegiul National „Cuza Vodã” Husi, profesor îndrumãtor Mihaela-Rodica LUCA, calificatã la clasa a XI -a, sectiunea Normal. Eleva studiazã limba francezã si la Centrul Judetean de Excelentã unde are acelasi profesor îndrumã
 • Theodora Otilia OPREA, elevã în clasa a XI – a la Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu” Bârlad, profesor îndrumãtor Petronela-Corina MACOVEI, calificatã la clasa a XI -a, sectiunea Normal. Eleva studiazã limba francezã si la Centrul Judetean de Excelentã unde are acelasi profesor îndrumã
 • Diana Maria URSULESCU, elevã în clasa a XI – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogãlniceanu” Vaslui, profesor îndrumãtor Alexandru Mîtã, calificatã la clasa a XI -a, sectiunea Normal. Eleva studiazã limba francezã si la Centrul Judetean de Excelentã unde are acelasi profesor îndrumã
 • Diana COSTAN, elevã în clasa a XII – a la Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu” Bârlad, profesor îndrumãtor Petronela-Corina MACOVEI, calificatã la clasa a XI -a, sectiunea Normal. Eleva studiazã limba francezã si la Centrul Judetean de Excelentã unde are acelasi profesor îndrumã
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

 1. De la Colegiul Codreanu doar prof Macovei ??????Restul profesorilor, mai au examene de dat???Ei se simt ca la universitate..Doamnele profesoare ,unde va sunt rezultatele bune la lb franceza????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.