spot_img
spot_imgspot_img
17.4 C
Vaslui
21-mai-2024

2000 de portii de fasole împãrtite la Bârlad

- Advertisement -

POFTICIOSI Locuitorii municipiului Bârlad au servit cu ocazia Zilei Nationale 2000 de portii de fasole cu cârnati si câte un pahar de vin împãrtite în fata Palatului Comunal în Piata Civicã, de edilii orasului.

Pentru Ziua Nationalã a României autoritãtile bârlãdene au organizat o manifestare deosebitã, în fata Palatului Comunal din Piata Civicã. Aici, începând cu orele 10.00, dupã ce la Cimitirul “Eternitatea” din Bârlad a avut loc ceremonia militarã de depunere de coroane la mormintele eroilor, s-au împãrtit 2000 de portii de fasole cu cârnati si câte un pahar cu vin. Pentru cele 2000 de portii s-au folosit 100 de kg de cârnati, 40 de kg de kaiser si 200 de kg de fasole, toate acestea fiind asigurate din sponsorizãri. Nu au lipsit muzica si dansul popular traditional românesc, pe scena din fata Primãriei evoluând Ansamblul « Balada » din Bârlad. Legat de acest eveniment, primarul Constantin Constantinescu a tinut sã multumeascã tuturor factorilor politici cã, mãcar pentru o zi, au lãsat animozitãtile politice deoparte: “Dincolo de ce se întâmplã în tarã, de emotii si rivalitãti, de cine va fi sau nu presedinte, ziua de 1 Decembrie este a tuturor românilor si trebuia sãrbãtoritã ca atare.

Am organizat mai multe activitãti menite sã binedispunã cetãtii, dar am dat si fasole cu cârnati si un pahar cu vin la toti cei care au fost în Piata Civicã. A venit multã lume si sunt multumit de cum a iesit aceastã zi frumoasã pentru bârlãdeni”, a spus primarul Constantinescu. Muzica si dansul românesc traditional au încântat bârlãdenii prezenti ieri în fata Palatului Comunal, care au cântat si au dansat româneste.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.