spot_img
25.2 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

25.000 de euro pentru o îmbrãtisare. Drama unei tinere de la Pogana!

- Advertisement -

DRAMATIC…Viata are un mod surprinzãtor de a ne pune la încercare. Când credem cã nimic nu ne poate umbri bucuria, destinul ne poate zgudui din temelii, fortîndu-ne sã gãsim în noi rãbdare, perseverentã si credintã. Iulia Scântei, o tânãrã mãmicã de 24 de ani, din satul Cârjoani, comuna Pogana, judetul Vaslui, stie prea bine ce înseamnã sã trãiesti cu speranta si durerea ca tovarãsi de zi cu zi. Diagnosticatã cu scoliozã de la doar 2 ani, Iulia a trãit o viatã plinã de încercãri. Pãrintii ei au fãcut tot ce le-a stat în putintã, dar lipsa banilor a împiedicat realizarea unei operatii salvatoare. Anii au trecut, iar scolioza Iuliei s-a agravat. Acum, la 24 de ani, durerea fizicã si problemele respiratorii au devenit parte din cotidianul ei. Dar Iulia nu este singurã în aceastã luptã; ea este mama unui bãietel de 2 ani si 7 luni, care reprezintã lumina ochilor sãi si motivul pentru care nu renuntã si cere ajutor!

Pe când avea numai doi anisori, pãrintii Iuliei, din satul Cârjoani, comuna Pogana, judetul Vaslui, aveau sã afle cã micuta se va confrunta cu dureri groaznice de spate toatã viata. În lipsa unei operatii, scolioza descoperitã la o vârstã atât de fragedã i-a afectat întreaga copilãrie si adolescentã. Vorbim de o luptã pentru supravietuire care dureazã deja de 22 ani. Iulia face din ce în ce mai greu fatã provocãrilor impuse de boalã. Cu o deformare a coloanei vertebrale, cu un unghi de peste 70 de grade, organele interne ale tinerei sunt supuse în fiecare clipã unei presiuni inimaginabile. Acum, la 24 de ani, durerea fizicã si problemele respiratorii au devenit parte din cotidianul ei. „În fiecare zi mã confrunt cu limitãrile pe care mi le impune aceastã afectiune. Nu pot face multe lucruri de una singurã deoarece durerea este insuportabilã, iar statul în picioare pe tot parcursul zilei este imposibil pentru mine. Cea mai mare durere pe care o simt este însã atunci când îmi vãd copilul plângând si nu pot sã-l iau în brate. Este un cosmar sã nu pot sã-l alin asa cum ar trebui. Durerea fizicã este nimic comparativ cu durerea sufleteascã pe care o simt. Este cel mai dureros sentiment din lume sã stii cã copilul tãu are nevoie de tine si tu nu poti fi acolo pentru el,” ne-a mãrturisit Iulia.

Sotul Iuliei a plecat în strãinãtate pentru a strânge bani

Din momentul în care a aflat însã cã operatia de îndreptare a coloanei vertebrale este posibilã în stadiul actual al bolii, sotul Iuliei a plecat în strãinãtate sã strângã bani pentru interventia chirurgicalã. Un spital din Turcia a acceptat deja provocarea, familia trebuie sã achite însã urgent contravaloarea serviciilor medicale: 25.000 de euro. „Oricât ar munci sotul Iuliei în strãinãtate, familia nu îsi poate permite deplasarea în Turcia. Ne punem speranta în oamenii de bine din comunitatea Salveazã o inimã, oameni simpli ori antreprenori care de-a lungul anilor au salvat sute de vieti. E adevãrat, viata nu ar trebui sã aibã un pret, dar realitatea uneori ne forteazã sã plãtim pentru a supravietui. Fiecare donatie, oricât de micã, înseamnã un pas mai aproape de o viatã normalã pentru Iulia si de sansa de a-si trãi viata fãrã durere alãturi de fiul sãu,” a spus Vlad Plãcintã, presedintele Asociatiei „Salveazã o inimã”.

Asociatia a primit deja o sumã importantã în ajutorul Iuliei, dar mai trebuie!

Compania „SimionTehnoconstruct” a donat impresionanta sumã de 78.000 RON, pe 22 iunie a.c., în sprijinul Iuliei Scânteie. Aceastã donatie nu doar cã îi va salva viata, ci îi va oferi si sansa de a-si creste copilasul într-un mediu plin de dragoste si sperantã. Disperarea din sufletul Iuliei este coplesitoare. <<Vã rugãm sã ne fiti alãturi si sã o ajutãm pe Iulia sã-si recapete speranta si bucuria de a trãi. Donatiile pot fi fãcute în conturile Asociatiei „Salveazã o inimã” sau direct pe platforma noastrã online. Împreunã, putem face o diferentã!>>, a mai precizat presedintele Asociatiei „Salveazã o inimã”, Vlad Plãcintã. Pentru donatii din partea companiilor accesati: https://salveazaoinima.ro/iulia-scinteie/. Vã rugãm sã specificati în transferul bancar, la detaliile plãtii, numele IULIA SCINTEIE

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Pentru rahatul de covid sau dat miliarde de euro, bani aruncați în vânt și furați de spurcații de jidani, pentru femeia asta, nu găseste statul bani😡😡😡

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.