spot_img
20.8 C
Vaslui
29-mai-2023

25 de moldoveni plecați în Franța au rămas în Austria fără tot ce au luat de acasă: peste o tonă de mâncare și băutură

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Vameșii austrieci au controlat, în urmă cu aproape o lună, un autocar din Republica Moldova care intrase în țară pe la Nickelsdorf și se îndrepta spre Franța. Cei 25 de cetățeni moldoveni aflați în autocar aveau cu ei 1,2 tone de mâncare și băutură. Totul a fost confiscat, relatează cotidianul Heute.

„Acest autocar era o bombă calorică rulantă”, a scris Heute, după ce a ajuns în posesia informațiilor furnizate de Oficiul de Nord al Biroului Vamal din Austria care a percheziționat vehiculul în care călătoreau moldovenii plecați de acasă spre Hexagon. Când au deschis cala pentru bagaje a autocarului, vameșii au descoperit 1,2 tone de pachete preluate de cei trei șoferi la plecare sau care aparțineau călătorilor. 510 kg de carne și pește nerefrigerat, precum și legume, o parte dintre ele putrezite, se aflau în cală. De asemenea, în bagaje erau 84 de kilograme de brânză – o explicație pentru mirosul extrem de puternic care i-a „lovit” pe vameși când au început controlul.
Citeşte întreaga ştire: 25 de moldoveni plecați în Franța au rămas în Austria fără tot ce au luat de acasă: peste o tonă de mâncare și băutură

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.