spot_img
17 C
Vaslui
27-iul.-2024
spot_img

2500 de copii din tot judetul, asteptati la petrecerea de 1 Iunie, de la Episcopie

- Advertisement -

EVENIMENT… De 1 Iunie, Episcopia Husilor va organiza din nou, pentru a saptea editie, evenimentul numit „Bun venit, copilãrie”, în care, de la an la an, tot mai multi copii din judet vin în curtea lãcasului, pentru o petrecere cu totul specialã. Anul acesta vor fi nu mai putin de 2500 de copii din tot judetul, iar surprizele pregãtite sunt pe mãsurã, dupã cum anuntã organizatorii.  

„A devenit o traditie ca, de 1 iunie, curtea Catedralei Episcopale din Husi sã rãsune de glasurile pline de candoare si de voie bunã ale celor mici, cu prilejul Zilei internationale a Copilului. Si în acest an, cu binecuvântarea Pãrintelui Episcop Ignatie, sâmbãtã, 1 iunie, Episcopia Husilor, prin Asociatia „Filantropia Ortodoxã” Husi, va fi gazdã bunã pentru peste 2500 de copii, proveniti din medii defavorizate, participanti la a VII-a editie a programului eparhial „Bun venit copilãrie!”. Editia de anul acesta este intitulatã „Dãruind cu bucurie”, si organizatorii se pregãtesc pentru a primi 2500 de copii, cu o situatie financiarã modestã, selectati din cadrul mai multor parohii din cuprinsul Episcopiei Husilor. Acestia vor sosi, în dimineata zilei de 1 iunie 2024, în curtea Catedralei Episcopale, pentru a participa la programul pregãtit special pentru ei, între orele 9:00-15:00. Vor fi însotiti de preotii parohi si de voluntari si vor avea ocazia, pe tot parcursul zilei, sã se bucure de activitãtile dedicate lor. Cei mici vor avea parte de o gamã variatã de activitãti, precum ateliere de lucru (picturã, muzicã, sah), de joc (tobogane, baloane, carusel), întâlniri cu personaje din desenele animate, face-painting si multe alte surprize”, anuntã reprezentantii Episcopiei Husilor. „1 iunie se apropie, iar noi suntem pregãtiti sã oferim o zi de bucurie si surprize pentru 2500 de copii din întreg judetul Vaslui, sub umbrela evenimentului ,,Bun venit copilãrie”. Editia din acest an, a VII-a, poartã titlul „Dãruind cu bucurie” – ceea ce este, în acelasi timp, o constatare si un îndemn. Vrem sã le amintim de frumusetea copilãriei, micutilor care poartã pe umeri povara prea grea a responsabilitãtilor de adult, celor care cresc în medii defavorizate si se confruntã cu greutãti si multe sacrificii.
Alãturati-vã initiativei noastre si ajutati-ne sã le oferim acestor copii un strop de bucurie, sperantã si iubire. Sã le creãm amintiri de neuitat din aceastã perioadã specialã din viata lor”, este mesajul pãrintelui consilier eparhial Vladimir Beregoi, presedintele Asociatiei „Filantropia Ortodoxã” Husi, într-o declaratie consemnatã de Biroul de Presã al Episcopiei Husilor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.