10.7 C
Vaslui
09-dec.-2022

3 DIN 3!

- Advertisement -

Vasluiul a bãtut din nou campioana

ÎN GRAFIC… FC Vaslui câstigã la Galati si pãstreazã sanse la titlu. “Galben-verzii” urcã din nou pe primul loc si asteaptã acum pasul gresit al CFR-ului în rejucarea cu “U”. Dupã victoria din tur (1-0) si cea din Cupa României (3-2), Vasluiul a ajuns la cea de-a treia victorie din acest sezon în fata campionilor de la Otelul Galati.

Otelul a vrut sã stopeze Vasluiul din cursa pentru titlu, dar “galben-verzii” au jucat bine în prima reprizã si la rezultat în cea de-a doua reusind sã obtinã trei puncte mari. Vasluiul a început în fortã, iar Wesley (3) putea deschide scorul dupã o executie frumoasã din loviturã liberã, însã Grahovac a rãspuns pe mãsurã si a respins în corner. Reactia gãlãtenilor nu s-a lãsat asteptatã si dupã numai patru minute Didi a fost la un pas de a înscrie, însã nu a reusit sã-l învingã pe Borjan, dupã o loviturã de cap. La urmãtoare ocazie a Vasluiului, “galben-verzii” au beneficiat de o loviturã de pedeapsã, dupã ce Milanov a fost faultat de Bus. Wesley (14) a înscris si a ajuns la borna 27 în acest sezon al Ligii 1. Gãlãtenii si-au revenit repede si au profitat la maxim de greselile din apãrarea vasluianã, Costin (20) reusind sã-l învingã pe Borjan dupã un sut din sase metri. Era 1-1, iar Vasluiul era obligatã sã o ia de la capãt. Nu au trecut decât trei minute si “galben-verzii” au reusit sã preia din nou conducerea, Sânmãrtean a luat o actiune pe cont propriu, i-a pasat perfect lui Wesley, care l-a gãsit perfect pe Bello. S-a fãcut 2-1 si Vasluiul era din nou în cãrti pentru câstigarea campionatului. Pânã la finalul reprizei doar Bus (25) si Antal (34) au fost periculosi, însã Borjan si Papp au reusit sã blocheze actiunile gazdelor. Spre deosebire de alte jocuri, dupã pauzã, Augusto Inacio si-a retras echipa, iar FC Vaslui a fãcut mai mult un joc de asteptare. Chiar dacã Otelul a dominat, trupa lui Munteanu nu si-a creat ocazii în prima parte a reprizei secunde. Spre final, Perendija (87, 93) si Didi (92) au dat emotii fanilor vasluieni, însã Borjan a fost la post. FC Vaslui a jucat perfect la Galati si a obtinut ceea ce si-a propus, cele trei puncte puse în joc. Trupa lui Inacio a ajuns la 65 de puncte si asteaptã acum pasul gresit al CFR-ului, pentru a mai spera la titlu.

Munteanu: “Am fãcut cadou multe puncte”

Antrenorul Otelului, Dorinel Munteanu considerã cã echipa sa a cam fãcut cadou cele trei puncte Vasluiului, deoarece “galben-verzii” au marcat dupã douã greseli ale gãlãtenilor. De asemenea, Dorinel s-a arãtat nemultumit de arbitraj, pentru cã acesta a prelungit jocul cu doar patru minute. “Nu are nici o legaturã campionatul câstigat anul trecut cu ce s-a întâmplat anul ãsta. Am fãcut cadou multe puncte. Este clar cã pe viitor trebuie sã schimbãm ceva. Nu comentez arbitrajul, dar s-a tras prea mult de timp. Locul nu este rusinos. Dacã stãm sã ne uitãm cât am investit si locul pe care suntem, eu cred cã este un loc bun. S-au întâmplat câteva lucruri ciudate anul ãsta. La sfârsit tragem linie si luãm o decizie”, a declarat Dorinel Munteanu.

Antal: “Eu pe ardeleni în vãd campioni”

Mijlocasul gãlãtenilor, Liviu Antal spune cã Otelul a dat ce a avut mai bun pentru a obtine un rezultat pozitiv în fata Vasluiului. Acesta considerã cã FC Vaslui e o echipã bunã, însã crede cã CFR va câstiga titlul în aceastã editie de campionat. “Noi am dat tot ce am avut mai bun, chiar dacã un rezultat bun nu ne ajuta cu nimic. Vaslui are echipã bunã, dar deocamdatã CFR e pe primul loc. Eu pe ardeleni îi vãd campioni anul acesta”, a spus Liviu Antal.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.