22 C
Vaslui
02-iul.-2022

31 de oameni, majoritatea copii, au murit călcați în picioare când așteptau să primească daruri la o campanie de donații, în Nigeria

Peste 30 de oameni au murit călcați în picioare în timpul unei învălmășeli generale la o campanie de donații organizată de o biserică în orașul nigerian Port Harcourt, sâmbătă, relatează CNN, care citează poliția din această țară.

Majoritatea victimelor sunt copii, iar incidentul a avut loc la un club de polo local, unde biserica Kings Assembly Church a organizat o campanie de donații, conform lui Olufemi Ayodele, un purtător de cuvânt al Trupelor de Apărare Civilă din Nigeria.

„În timpul procesului de distribuire a cadourilor s-a pornit o învălmășeală care a degenerat. Majoritatea victimelor sunt copii”, a spus Ayodele.

Conform altor oficiali nigerieni, evenimentul cu donații nu începuseră încă la momentul în care oamenii au început să se calce în picioare – mulțimea ar fi forțat intrarea în spațiul respectiv în ciuda faptului că porțile erau închise, fapt ce a dus la busculadă…https://www.digi24.ro/stiri/externe/31-de-oameni-majoritatea-copii-au-murit-calcati-in-picioare-cand-asteptau-sa-primeasca-cadouri-la-o-campanie-de-donatii-in-nigeria-1955573

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here