36 de muncitori sri lankezi de la o fabrică de confecţii din Botoșani vor fi repatriaţi

36 de muncitori din Sri Lanka, care au lucrat la o fabrică de confecţii din Botoşani şi care s-au aflat în carantină instituţionalizată, vor fi repatriaţi, a anunţat duminică Centrul Judeţean de Comunicare coordonat de Instituţia prefectului.

Sri lankezii au fost îmbarcaţi duminică în două autocare pentru a fi transferaţi la Aeroportul Otopeni, de unde se vor îmbarca în avion pentru a pleca spre Sri Lanka.

“În cursul zilei de astăzi, două autocare cu 36 de cetăţeni srilankezi s-au pus în mişcare cu destinaţia Aeroport Otopeni, în vederea întoarcerii în ţara lor. Este vorba despre 35 de cetăţeni srilankezi care au ieşit din carantină şi un cetăţean srilankez externat din spital în cursul zilei de astăzi”, se precizează în informarea de presă citată de Agerpres.

Carantinarea cetăţenilor din Sri Lanka a avut loc la scurt timp după ce aceştia au fost concediaţi de fabrica de confecţii, dar şi după ce unul dintre ei a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19. ….https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/36-de-muncitori-sri-lankezi-de-la-o-fabrica-de-confectii-din-botosani-vor-fi-repatriati-1312260
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ