4 lucruri pe care ar trebui să le cumpărați întotdeauna online

Internetul a schimbat complet modul în care facem cumpărături. Un sondaj realizat în 2016 a constatat că puțin peste jumătate din toate achiziții se fac acum online, mai degrabă decât în magazine. Cumpărăturile pe internet oferă confort, o selecție mai largă și o șansă de a compara cu ușurință produsele și prețurile la diferiți comercianți. Și, deoarece magazinele online au cheltuieli generale mai mici decât magazinele fizice, puteți găsi adesea oferte mai bune online.

Cu toate acestea, cumpărăturile online au și ele dezavantajele lor. În primul rând, nu puteți examina, simți sau încerca fizic produsul așa cum puteți într-un magazin. După ce faceți clic pe butonul „cumpărați”, trebuie să așteptați să vi se livreze produsul, în loc să îl puteți duce acasă imediat. De asemenea, trebuie să plătiți suplimentar pentru expediere, ceea ce poate anula avantajele obținerii unui preț mai mic.

Practic, depinde de ceea ce cumpărați. Există unele produse pe care este mai logic să le cumpărați într-un magazin – dar pentru altele, veți obține aproape întotdeauna cele mai bune oferte făcând cumpărături online.

Pentru a avea un avantaj online, o ofertă trebuie să îndeplinească două criterii. În primul rând, trebuie să fie ceva în care puteți avea încredere în a cumpăra, fără să-l vedeți mai întâi personal. Și, în al doilea rând, trebuie să fie mai ieftin decât ar fi același produs, dacă l-ați cumpăra într-un magazin – inclusiv costul suplimentar al transportului.

Iată o scurtă listă a produselor pe care experții în cumpărături spun că trebuie să le cumpărați cu siguranță online.

Electronice

Cumpărarea unui gadget nou, cum ar fi un televizor sau un smartphone, este un proces complicat. Există mulți factori diferiți de luat în considerare, inclusiv specificațiile produsului, garanția și cât de ușor îl puteți returna dacă nu sunteți mulțumit de acesta. Este greu să faceți toate acestea în timp ce stați într-un showroom sub ochiul unui vânzător dornic care încearcă din răsputeri să vă determine să faceți achiziția imediat.

Cumpărăturile online pentru electronice elimină presiunea. Vă permite să vă alocați timp pentru a compara diferite produse, pentru a citi recenziile clienților și pentru a vă asigura că faceți alegerea potrivită pentru dvs. De asemenea, puteți compara prețurile, garanțiile și politicile de returnare pentru a găsi cea mai bună ofertă.

Pe lângă toate acestea, cumpărarea de electronice online poate fi mai ieftină – mult mai ieftină. Experții spun că internetul este cel mai bun loc pentru a găsi prețuri bune pentru laptopuri, televizoare și accesorii mici.

Hrană pentru animale de companie

Un alt lucru bun de cumpărat online este hrana pentru animale de companie. Este ceva ce cumpărați în mod regulat și tinde să vină în saci mari și grei. Dacă o expediați direct la domiciliu, vă scutiți de problemele de a trage toate acele pungi acasă din magazin.

Există mii de produse pentru a alege pentru câini, pisici și aproape orice alt animal de companie pe care îl puteți numi. Puteți obține reduceri la comenzile online sau puteți alege opțiunea de preluare din magazin pentru livrare. Desigur, acest lucru anulează beneficiul livrării la domiciliu. Dacă preferați să vi se livreze articole la domiciliu, puteți primi transport gratuit la orice comandă de peste o anumită sumă.

Cărți

Cărțile au fost primul produs care a fost vândut pe scară largă online, pe vremea când Amazon era vânzător de cărți și nu un mall virtual, iar Web-ul este încă unul dintre cele mai bune locuri pentru a cumpăra cărți ieftine. Nu trebuie să vedeți fizic o carte înainte de a o cumpăra, iar site-urile oferă acum funcții de previzualizare instantanee care vă permit să aruncați o privire asupra conținutului lor, înainte de a decide să cumpărați. Cumpărarea de cărți de citit, online vă poate economisi adesea cu aproximativ 40% reducere din prețul original.

Bagaje

Bagajul este un articol bun de cumpărat online din mai multe motive. În primul rând, este voluminos, iar cumpărarea online vă scutește de dificultatea de a îl transporta acasă din magazin. În al doilea rând, aveți la dispoziție o selecție mult mai largă și este mai ușor să căutați o geantă care să se potrivească exact nevoilor dvs. Site-urile web vă permit să căutați selecțiile lor după tip, stil, dimensiune, culoare, marcă, caracteristici și preț.

O problemă cu cumpărarea bagajelor online este că nu le puteți examina de aproape. Cu toate acestea, puteți avea o idee bună despre calitatea sa, verificând recenziile online. Acestea vă pot oferi informații detaliate despre cât de bine suportă bagajele utilizarea reală pe termen lung – lucru pe care nu îl puteți vedea doar uitându-vă la ele. Acordați o atenție deosebită la ceea ce au spus recenzorii despre roți și fermoare, care sunt părțile care tind să se uzeze cel mai repede.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ