11.5 C
Vaslui
05-oct.-2022

Braganca a semnat cu FC Vaslui

- Advertisement -

UPDATE: Jaime Braganca a fost prezentat in tricoul „galben-verde”

Vasluiul a reusit ieri sa finalizeze si cel de-al doilea transfer al iernii! Atacantul portughez Jaime Braganca a semnat cu galben-verzii un contract ce va face ca ofensiva Vasluiului sa prinda contur. In varsta de 28 de ani, Braganca si-a inceput cariera la Sporting Lisabona, iar in ultimii ani a mai activat la Olhanense, Ingolstadt si Chernomorets Burgas.

___________________________________________________________________________________________

Milanov, Milisavljevic, Farkas si Pavlovic au fost “abandonati”

A ÎNCEPUT TRIEREA… “Galben-verzii” au început astãzi primul si cel mai greu cantonament din aceastã iarnã. Fotbalistii lui Hizo au ajuns în Poiana Brasov si timp de o sãptãmânã vor fi “biciuiti” de Hizo pe potecute montane. Antrenorul Vasluiului a început deja curãtenia si i-a lãsat acasã pe toti cei care nu mai intrã în planurile sale. În Poianã vor sosi si Vranjes si Stromajer, iar Hizo îl va putea vedea la lucru si pe Savio Nsereko, ultima achizitie de marcã a Vasluiului.

Desi s-au antrenat patru zile la Vaslui, greul abia de acum începe pentru fotbalistii “galben-verzi”. Urmeazã, în Poiana Brasov, probabil cea mai grea sãptãmânã din an pentru un jucãtor de fotbal, perioadã în care “militãria” este cuvântul de ordine. Hizo va avea posibilitatea sã vadã pe cine se poate baza în acest retur si cine nu poate tine ritmul pregãtirilor. Odatã cu noile transferuri, multi fotbalisti din “vechea gardã” au fost lãsati acasã, ei fiind anuntati cã nu mai fac parte din planurile echipei. Printre cei care trebuie sã îsi gãseascã acum o nouã destinatie se numãrã Rãzvan Neagu, Adrian Gheorghiu, Milos Pavlovic, Mihai Luca, Marius Stefoi, Vasile Buhãescu, Denis Zmeu sau Gerlem . Yero Bello a ajuns si el în cele din urmã la Vaslui, dupã ce a fost tinut captiv în tara sa de protestele de stradã din Nigeria. Nu s-au alãturat încã lotului brazilienii Gladstone si Gerlem. Primul este învoit din motive medicale, în timp ce Gerlem absenteazã nemotivat de la antrenamentele echipei. Printre cei pe care Hizo îi va urmãri atent în Poiana Brasov se aflã si Vlad Bujor si Andrei Fãgãrãsanu, fotbalisti ce vor semna cu gruparea “galben-verde” dacã vor confirma în cele douã stagii de pregãtire.

Curãtenie la sânge

Acasã au fost lãsati si câtiva titulari de drept, care nu si-au prelungit contractele cu FC Vaslui. Aflati în ultimele sase luni de contract, Farkas, Milisavljevic, Milanov si Pavlovic se vor antrena singuri, la Vaslui. “Nu putem sã mai mizãm pe niste fotbalisti care se gândesc mai mult la viitoarea lor destinatie decât la binele echipei. Le cãutãm deja înlocuitori.”, spunea Adrian Porumboiu fãcând referire la acei jucãtori ale cãror contracte expirã a varã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.